Gündem

Gündem Haberleri

Moodys’ten Türkiye uyarısı


Gündem 26.07.2021 11:30:00 0
Moodys’ten Türkiye uyarısı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moodys, varlık risklerinin en fazla artması beklenen gelişen ülke olarak Türkiyeye dikkat çekti.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moodys, gelişen ülke bankalarının varlık risklerine ilişkin rapor yayımladı.

Cumhuriyet Gazetesinin haberine göre raporda, varlık risklerinin en fazla artması beklenen gelişen ülke Nijerya olarak gösterilirken bu ülkeyi Türkiye ve Kolombiya’nın izlemesinin beklendiği vurgulandı.

100 BAZ PUAN ARTACAK

Moody’s, regülasyon gevşetme tedbirlerinin kaldırılmasının sorunlu kredileri 2021 sonuna kadar Nijerya’da 300, Kolombiya’da 130, Türkiye’de ise 100 baz puan artıracağını tahmin etti. Yavaşlayan kredi büyümesi ile artan yeniden yapılandırmaların Türkiye’deki hesaplamaları etkilemesinin beklendiğini belirtti.


Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı
BURDUR HAŞHAŞ HELVASI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaret belgesi verilen Burdur Haşhaş Helvası için Valilikte basın bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Yapılan hizmet verilen değer ortada Yapılan hizmet verilen değer ortada
SEÇİLMEK VE AFİŞLERE SIĞINMAK.. 31 Mart sonrasında “yeni seçilen” belediye başkanları arasında bir MODA başladı..
BAKA YÖNETİM KURULU BURDUR'DA GERÇEKLEŞTİ Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Nisan Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Valimiz Sn. Türker Öksüz başkanlığında VKS üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.