Mudanya sahilinde balık ekmek ilgi odağı oluyor

Mudanya sahilinde balık ekmek ilgi odağı oluyor


Gündem 18.07.2024 18:36:37 0
Mudanya sahilinde balık ekmek ilgi odağı oluyor

Tarihi ve doğal güzellikleriyle binlerce turisti kendisine çeken Mudanya’da balık ekmek, ziyaretçilerin bir numaralı tercihi oluyor.

BURSA (İGFA) - Mudanya, tarihi ve doğal güzellikleriyle sadece yerel halkın değil, şehre gezmeye gelen ziyaretçilerin de ilgi odağı haline geliyor. 

Mudanya sahilinde yer alan lezzet durakları, özellikle balık tutkunlarının gözdesi haline gelmiş durumda. Son dönemde ise bu mekânlarda sunulan enfes balık ekmekler tatlarıyla adlarından sıkça söz ettiriyor. 

Balık ekmekler, 100 TL’den başlayan fiyatlarla ziyaretçilere sunuluyor. Ayrıca sahil boyunca sıralanan restoranlar, zengin balık çeşitleri ve iddialı mezeleriyle her damak zevkine hitap etmeyi başarıyor.

Mudanya sahilinde balık ekmek keyfi, her ziyaretçinin kesinlikle deneyimlediği sokak lezzetleri arasına girmiş durumda. 

Balık tutkunları menülerde yer alan hamsi, istavrit, uskumru, mezgit gibi taze ve çeşitli balıkların, yöresel mezelerle bir araya getirilerek sunulduğu mekânlara akın ediyor.

Karabulut ilçe iftarlarının son durağında teşvikleri gündeme taşıdı İş insanı Yunus Karabulut’un ilçelerde düzenlediği iftar programlarının sonuncusu Atabey’de gerçekleştirildi.
Tarım müdürlüğünden Ramazan’da esnafa keyfe keder 50 Bin tl ceza tepkisi Isparta’da bir iş yerine yapılan denetimde, ürünlerde herhangi bir sorun bulunamamasına rağmen camdaki reklam broşürü gerekçe gösterilerek kesilen 50 bin TL’lik ceza esnafın tepkisini çekti.
Savcı Katırcı’ya HSK incelemesi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programına katılarak tutuklu eski başkan Muhittin Böcek için yapılan duaya eşlik ettiği görüntülerle gündeme gelen Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Katırcı hakkında Hakimler ve
Duruşmadan Mangala: CHP’li Yöneticilerden Tepki Çeken Görüntüler Muhittin Böcek’in rüşvet ve yolsuzluk davasının ilk duruşmasına destek vermek için Antalya’ya gelen CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten ve beraberindeki yöneticiler, duruşma devam ederken adliyeden ayrılıp Konyaaltı’nda mangal keyfi
Antalya’da Kaymakamlık binasında silah sesi Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan Kepez Kaymakamlığı binasında silah seslerinin duyulduğu bildirildi. Olayın ardından binada bulunan vatandaşlar ve çalışanlar tedbir amacıyla tahliye edildi.