Muğla'da Büyükşehir ekipleri vatandaşları sandığa götürecek

Muğla'da Büyükşehir ekipleri vatandaşları sandığa götürecek


Gündem 28.03.2024 11:12:13 0
Muğla

Muğla Büyükşehir Belediyesi 31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimler için oy kullanacak yatağa bağımlı ve engelli vatandaşları tam donanımlı hasta ve engelli nakil araçları ile sandığa götürecek.

MUĞLA (İGFA) - Muğla’nın 13 ilçesinde 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için oy kullanacak yatağa bağımlı ve engelli vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi’nin tam donanımlı hasta ve engelli nakil araçları vatandaşların hizmetinde olacak. Büyükşehir Belediyesi 13 hasta nakil ambulansı, 6 engelli nakil aracı, 1 hasta nakil aracı 42 personelle 31 Mart seçimleri için oy kullanacak yatağa bağımlı ve engelli vatandaşları sandığa götürecek.

 444 48 01 Çağrı Merkezi üzerinden Büyükşehir Belediyesi’ne ulaşan vatandaşlar seçim günü evlerinden alınarak oy kullanacakları sandıklara götürülecek. Taşıma hizmeti ilçeler arası değil sadece ilçe içinde yapılabilecek. Seçimlerde vatandaşların demokratik haklarını kullanması, uzman ekiplerle sağlıklı bir şekilde sandıklara ulaşması için Büyükşehir ekipleri görev başında olacak.


Bakan Yerlikaya duyurdu! Sibergöz operasyonu: 500 milyon TL para hareketliliği belirlendi Tatil bölgesinde villa kiralamak isteyenleri hedef alan dolandırıcılara yönelik Sibergöz-35 operasyonlarının gerçekleştiği bildirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonda 48 kişinin yakalandığını belirterek detayları da payl
ITB Başkanı Şahin, Eğirdir’li üyelerle bir araya geldi Isparta Ticaret Borsası, bölgenin sorunlarını ve taleplerini dinlemek amacıyla üyeleriyle buluşma programını Eğirdir ilçesinde başladı.
Altın Eller Ödülleri bir ilki gerçekleştiriyor Altın Eller Ödülleri bir ilki gerçekleştiriyor
Son dakika! KDV oranları değişti! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Katma Değer Vergisi (KDV) Genel Uygulama Tebliği'nde yer alan ibarelerde değişiklik yapılmasına dair tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Keşan Ticaret Borsası’ndan Mehmet Özcan’a ziyaret Keşan Ticaret Borsası’ndan Mehmet Özcan’a ziyaret