Gündem

Gündem Haberleri

Muğlada Muhtarlar Masası buluştu


Gündem 15.10.2021 14:30:00 0
Muğlada Muhtarlar Masası buluştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Masası, 8inci yılını kutluyor. Kurulduğu günden bu yana toplamda 67 bin 389 dilekçe ve iş emri geldi.

MUĞLA(İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Masası toplamda 569 mahalle muhtarına hizmet veriyor. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Masası, kurulduğu günden bugüne kadar 67 bin 289 başvuru alarak, muhtarların istek, talep ve önerilerine çözüm buldu. Muhtarlar Masası hattı 444 48 01-8 ve muhtar@mugla.bel.tr adresinden Muhtarlar Masası birimine toplam 67 bin 289 başvuru yapıldı. Muhtarlar masası tarafından oluşturulan WhatsApp grubu oluşturuldu. Muhtarlar taliplerini WhatsApp grubu aracılığıyla anında muhtarlar masasına iletebiliyor.


Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti