Gündem

Gündem Haberleri

Muğlada "Sen de Gel Down Kafe"

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi, Engelli ve Down Sendromlu bireylerin sosyal hayata karışması için "Sen de Gel Down Kafe" açılışını gerçekleştirdi.


Gündem 14.10.2021 12:30:00 0
Muğlada

MUĞLA(İGFA)- Muğla’nın Fethiye ilçesi Kordon’da hizmet vermeye başlayan kafenin açılış törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün yanı sıra, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, eski mileltvekilleri, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve bölgedeki vatandaşlar katılım sağladı. 

Başkan Gürün'ün böyle anlamlı bir kafe açtıkları için mutlu olduklarını belirttiği Down Kafede, Her gün saat 09.00-23.00 saatleri arasında hizmet veren kafede birçok farklı ürün bulunuyor. Engelli ve Down sendromlu bireylerin çok fazla yorulmayacakları şekilde çalıştıkları kafe günde yaklaşık 500 misafir ağırlıyor.

 


Edirne'de jandarma balık ağlarını topladı Edirne'de jandarma balık ağlarını topladı
Teknopark İstanbul ile Gedik Üniversitesi ortak programı ‘GEDİK2Work’ başlıyor Teknopark İstanbul ile Gedik Üniversitesi ortak programı ‘GEDİK2Work’ başlıyor
Ege İhracatçı Birlikleri’nden Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat Ege İhracatçı Birlikleri’nden Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat
Edirne'de son bir haftada aranan 148  kişi yakalandı Edirne'de son bir haftada aranan 148  kişi yakalandı
'Kırkikindi yağışları' geliyor: 14 il için sarı kodlu alarm! Sel, dolu ve yıldırım tehlikesine dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 14 il için sarı kodlu uyarı verildi. Yapılan açıklamada etkili olacak olan yağışlarda sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi tehlikelere dikkat çekildi.