Mürüvvet Başdeğirmen Anaokulu’nda engelsiz sevgi buluşması

Altı Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Er ve dernek üyeleri, Mürüvvet Başdeğirmen Anaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlikte görme engelliliği konusunda farkındalık çalışması yapıldı.


Gündem 10.12.2025 20:51:00 0
Mürüvvet Başdeğirmen Anaokulu’nda engelsiz sevgi buluşması

Altı Nokta Körler Derneği tarafından ‘Sevgi Engel Tanımaz’ sloganıyla Mürüvvet Başdeğirmen Anaokulu’nda farkındalık etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Altı Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Er ve dernek üyeleri, minik öğrencilerle bir araya geldi, şarkılar söyledi. Etkinlikte görme engelliğiyle ilgili minik öğrencilerle farkındalık çalışması da yapıldı.

Altı Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Er, “Sizlere sağlıklı ömürler diliyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Okula ismi verilen Mürrüvvet Başdeğirmen vefat etti. Allah rahmet eylesin. Okulun açılışında da buradaydım. Belediye Başkanımız ve ailesine okulu yaptırmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir okul olmuş” dedi.

Antalya’ya sel ve hortum desteği: 108 milyon liralık kaynak Sel ve hortumdan etkilenen Antalya’da zarar gören çiftçiler için 100 milyon lira, evleri hasar alan vatandaşlar için ise 8 milyon lira olmak üzere toplam 108 milyon liralık destek ödeneği gönderildi.
1 yaşındaki bebeğine şiddet uygulayan anneye 6 yıl hapis Antalya’da 1 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı gizli kamera görüntüleriyle ortaya çıkan anne, Antalya 34. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından “alt soya karşı eziyet” suçundan 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Finike’de trafik kazası: Yaralılar var Finike’nin Arif Mahallesi Aykırıçay mevkiinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan vatandaşlar hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Ali Bahar davasında yeni gelişme: Gizlilik talebi reddedildi Önceki dönem Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar’ın 19 Temmuz 2024’te yaşamını yitirmesine ilişkin davada yeni bir duruşma daha geride kaldı. Yargılama, Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.
Süper hızlı trende çağ atlıyoruz! 5 saatlik yol 80 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Samsun hızlı tren projesi ile Kalkınma Yolu Projesi dahil Türkiye'nin demir yolu yatırımlarını anlattı. Uraloğlu, Süper Hızlı Tren Hattı Projesi ile saatte 350 kilometre hızl