Musa Macit Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Musa Macit Belediye Başkan Yardımcısı oldu


Siyaset 16.10.2024 19:38:00 0
Musa Macit Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Isparta siyasetinin önemli isimlerinden olan Yenişarbademli eski Belediye Başkanı ve 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den 1. sıra Belediye Meclisi üyesi seçilen Musa Macit, Isparta Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 

2024 yerel seçimlerinde AKParti'nin 1. sıra Belediye Meclisi Üyesi Adayı olan Musa Macit, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Musa Macit'e Akdeniz habercisi ailesi olarak yeni görevinde başarılar dileriz


BAKANLIK HİLELİ GIDA MARKALARINI İFŞA ETTİ! BU MARKALARDAN ÜRÜN ALMAYIN Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığını tehdit eden hileli gıda ürünlerinin listesini güncelledi.
Isparta'lı taraftarları bu maçta yanımızda görmek istiyoruz Isparta'lı taraftarları bu maçta yanımızda görmek istiyoruz
Vergi yüzsüzleri listesi yayınlandı! İşte 5 milyon TL'den fazla borcu olan mükelleflerin yer aldığı o liste Devlete 5 milyon TL'den fazla borcu olanların isimleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ilan edildi. Vergi dairelerindeki listelerde yer alan 'vergi yüzsüzleri' liste halinde kamuoyuna duyuruldu.
Eski model aracı olanlar bu habere dikkat Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Başkanı Cengiz Eroldu, Türkiye'deki yaşlanan araç parkı ve çevre kirliliğine olan olumsuz etkileri üzerine önemli açıklamalarda bulundu.
Kaş'ta Kur-an bülbülleri tekne turunda bir araya geldi Kaş'ta Kur-an bülbülleri tekne turunda bir araya geldi