MUSTAFA DAL, ISPARTA TİP İL BAŞKANI OLDU


Siyaset 17.10.2022 14:30:00 0
MUSTAFA DAL, ISPARTA TİP İL BAŞKANI OLDU

Eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan’un yaptığı Genel Başkanlığını yaptığı Türkiye ittifak Partisi Isparta İl Başkanlığına Mustafa Dal atandı. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan’ın 3 siyasi parti ile birleşerek yeni bir oluşumla TİP’i kurmuş ve Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıklamıştı. TİP hızlı bir şekilde  Türkiye genelinde örgütlenmesini sürdürüyor. Isparta kurucu il Başkanlığına atanan Mustafa Dal ise kısa sürede il, ilçe teşkilatlarını oluşturarak Genel merkezin onayına sunacak.


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI