Nevşehir'de şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu

Nevşehir'de şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu


Yaşam 19.04.2024 11:04:15 0
Nevşehir

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İlkokullar Arası 23 Nisan Halı Saha Futbol Turnuvası’nda şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu.

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. NEVNAR Spor Tesislerinde gerçekleştirilen ve 4 ayrı grupta 20 takımın katıldığı turnuvanın finalinde Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ve 100. Yıl Ülfet Başer İlkokulu karşılaştı. Normal süresi 2-2 berabere biten müsabakayı kazanan taraf penaltı atışları sonrası Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu.

Turnuvada 100. Yıl Ülfet Başer İlkokulu ikinci, Mustafa Çalışkan İlkokulu üçüncü ve 75. Yıl İlkokulu ise dördüncü oldu.

Dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çöler tarafından verildi. Turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik eden Çöler, hediyelerini verdiği sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti