Nöroloji Uzmanı Dr. Hilal Horozoğlu’ndan yeni muayenehane

Nöroloji Uzmanı Dr. Hilal Horozoğlu’ndan yeni muayenehane


Yaşam 25.04.2025 08:32:38 0
Nöroloji Uzmanı Dr. Hilal Horozoğlu’ndan yeni muayenehane

Uyku Bozuklukları, apne, baş ağrısı ve nörolojik hastalıklarda bütüncül tedavi yaklaşımıyla binlerce hastayı sağlığına kavuşturan Nöroloji Uzmanı Hilal Horozoğlu, hastalarına yeni muayenehanesinde hizmet verecek.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Tacettin Veli Mahallesi Üzüm Plaza’da açılan Nöroloji Uzmanı Dr. Hilal Horozoğlu’nun özel muayenehanesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ın katılımıyla vatandaşların hizmetine sunuldu. Açılışa Kayseri Sanayi Odası Başkanı Abidin Özkaya ve Diyanet İşleri eski başkan yardımcısı Necmettin Nursaçan da iştirak etti. Açılış dualarla gerçekleştirildi.

Dr. Hilal Horozoğlu, yaptığı açıklamada özellikle uyku bozuklukları, uyku apnesi, baş ağrısı, beyin damar hastalıkları, demans, baş dönmesi, parkinson ve multipl skleroz (MS) gibi nörolojik hastalıklara yönelik özel tanı ve tedavi hizmetleri sunduklarını şu sözlerle vurguladı: “Kayseri Şehir Hastanesi’nde uzun yıllar nöroloji uzmanı ve başhekim yardımcısı olarak görev yaptım. Emekli olduktan sonra, hastalarıma daha nitelikli ve birebir ilgilenebileceğim özel bir ortam sağlamak amacıyla bu muayenehaneyi açtım. Özellikle nörolojik hastalıkların teşhisinde detaylı değerlendirme yapıyor; uyku bozuklukları, baş ağrısı, baş dönmesi, unutkanlık, beyin damar hastalıkları, hareket bozuklukları ve botoks uygulamaları gibi konularda bütüncül bir tedavi sunuyoruz.”

 

SDÜ’de vergi haftası kapsamında anlamlı buluşma Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Maliye Bölümü öğrencileri, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında önemli bir bilgilendirme programında bir araya geldi.
İlaç fiyatlandırmasında yeni kur düzenlemesi yürürlüğe girdi İlaç fiyatlarının belirlenmesinde kullanılan euro kurunda yeni düzenleme yürürlüğe girdi.
Isparta’da İstiklal Marşı’nın 105’inci yılı anıldı İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 105’inci yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla Isparta’da düzenlenen programda öğrencilerin hazırladığı gösteriler büyük beğeni topladı.
Kalp krizi geçiren iki kardeş aynı gün taburcu oldu Isparta Şehir Hastanesi’nde kalp krizi geçiren iki kardeş, birer gün arayla yapılan bypass ameliyatlarının ardından aynı gün sağlıklı şekilde taburcu edildi.
Kalp krizi geçiren iki kardeş aynı gün taburcu oldu Isparta Şehir Hastanesi’nde kalp krizi geçiren iki kardeş, birer gün arayla yapılan bypass ameliyatlarının ardından aynı gün sağlıklı şekilde taburcu edildi.