Oğuz: MHP’li başkanlarımızla çözüm odaklı adımlar atıyoruz

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz’dan MHP’li Başkanlara Teşekkür: “Birlikte Hizmete Devam Edeceğiz”


Gündem 8.05.2025 16:05:00 0
Oğuz: MHP’li başkanlarımızla çözüm odaklı adımlar atıyoruz

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Mustafa Gün ve beraberindeki belediye başkanlarına gerçekleştirdikleri nazik ziyaret için teşekkür etti.

Milletvekili Oğuz paylaşımında, Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı, Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper ve Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan ile yapılan görüşmede, şehirdeki ihtiyaçların ele alındığını ve çözüm odaklı istişarelerde bulunulduğunu belirtti.

Yerel ve merkezi yönetim arasındaki güçlü iş birliğine vurgu yapan Oğuz, “Hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” diyerek, Burdur’da hizmet odaklı siyaset anlayışının süreceğinin altını çizdi.

Bu görüşme, Cumhur İttifakı'nın Burdur’daki uyumlu çalışmasının bir yansıması olarak değerlendirilirken, şehirdeki projelere ivme kazandırması bekleniyor.

Isparta Şoförler Odası’nda Tartışmalı Seçim Basına kapalı olarak yapılan Isparta Şoförler Odası seçimlerinde, gelen tepkiler sonrası yalnızca bazı basın mensuplarının içeri alınmasına izin verildi. Mevcut Başkan Mehmet Yücedağ’ın kazandığı seçimler, şeffaflık tartışmalarını
Başkan adaylarının yönetim listeleri belli oldu Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda başkan adaylarının yönetim listeleri
AK Partili Kurucudan Emekliler Adına Sesleniş AK Parti Kurucu İl Başkanından Emekliler İçin Erdoğan’a Açık Mesaj
Tepkiler Sonuç Verdi: Gazeteciler Şoförler Odası Kongresine Alındı Isparta Şoförler Odası seçimlerinde sabah saatlerinde salona alınmayan basın mensupları, gelen tepkilerin ardından kongreyi takip edebildi.
Yükseköğretim mezunları iş gücünde ilk sırada 2025 yılı üçüncü çeyrek iş gücü istatistikleri, eğitim düzeyi yükseldikçe iş gücüne katılım oranlarının arttığını ortaya koydu. Verilere göre, yükseköğretim mezunlarının iş gücüne katılım oranı yüzde 76,9 olarak gerçekleşti.