ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!!

ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!!


Siyaset 17.04.2024 01:11:00 0
ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!!

KAMUOYUNUN DİKKATİNE;
Bildiğiniz üzere ülkemiz genelinde AK PARTİ ve MHP’nin ittifakı söz konusudur. İttifak kelimesinin anlamını bilmeyenler özünü kavramayanlar için bir kez daha izahta bulunmak istedim. Seçim ittifakı: seçimlerde birlikte veya tek bir grup olmak anlamına gelmektedir. İttifak olan iller, ilçeler resmi olarak parti liderlerince açıklanmıştır. Ancak yine kendini bilmez işgüzarlar iki büyük liderin görüşlerini hiçe sayarak kendilerince hiç ortaya çıkmayacakmış gibi ittifakın arkasından dolaşmaya çalışmışlardır. Ancak unutmayın gerçekler er ya da geç ortaya çıkar!!

(BURDUR MERKEZ DE OLDUĞU GİBİ)

Geçtiğimiz seçim sürecinde aday olduğum süre için hedef şaşırtarak kendi kusurlarını başka yollarla örtmek isteyen bazı şahıslar bulunmaktadır.
Öncelikle ilçemiz olan Tefenni ile başlayayım. İlçemizde seçim ittifakı yoktu. Bu nedenle ilçemizde 3 partiden aday vardı ve her üçü de kazanmak için çalıştı. ..Ancak bazı şahıslar her paylaşımında olduğu gibi algı yapmaya,böylece üste çıkmaya çalışmaktadır. Sizler
3 ay boyunca küfür ve tehdit edilmediniz, aksine küfür ve tehdit ettiniz . (Sosyal medya paylaşımlarınızı ne çabuk unuttunuz)
-Hanenize izinsiz girilmedi, siz iftira attınız. (Nitekim kendi yeğeninin sakladığınız arabaları TİKTOK hesabından yayınlamasının ardından çok uzun zaman geçmedi. Hesap adını isterseniz verebilirim.” a.a.”) 
Sağlığın siyaseti olmaz…Kendi sağlığının siyasetini ise kendi ellerinle yaptın. Tüm yazışmalarımızı genel merkeze sunduk.
Ardından ne duysak beğenirsiniz; bunu iddia eden adayın sağlık sorunu nedeninin ciddi olması halinde başka birinin ilçede aday gösterilme ihtimali olduğundan dolayı koltuğun elinden alınacağı korkusu ile gündeme gelme çabasını öğrendik.
- İlçemizde olmayan konuları sosyal medya hesabından paylaşarak kimseyi zan altında bırakmadık. Ama sen sap ile samanı ayıramadın. 
-Siz de çok iyi biliyorsunuz ki, İl genel meclisi üyenizin oğlunun canına kast edilmedi.  (Buna ilişkin kamera kayıtları, tutanaklar mevcut. Tüm ilçede ehliyeti olmadan traktör, araba vs. araçları son hızla kullanarak birden fazla kez insanlara zarar verme tehlikesi oluşturduğu sabittir. Buna rağmen benden bir öneri; Gencecik çocukları siyasetine alet etme!!) ….
-Şimdi sizin nasıl ittifakı yok sayışınıza gelelim..
Sayın İlçe başkanımız Ramazan Kayacan’ın işyerinin elektriklerini keserek,
O ki Belediye Kontenjan Üyesi adayımız Evren Özçoban’ın iş yeri sahibine “Evren’i çıkarmazsan senin çocuklarını belediyeden çıkarırım “diyerek tehdit edip, bunun ortaya çıkmasının arkasından bu kişiye bu bilgiyi yalanması için paylaşım yaptırarak Evren Özçoban’ın iş yerinden çıkarması için baskı yaparak,
O ki Seni desteklemeyen Tefenni esnafının yanında değil, karşısında olarak esnafların yüksek oranlarda zarar etmesine sebep olacak bir hizmet politikası benimseyerek,
O ki Yanımızda olan bizi destekleyenleri evlerinden, işyerlerinden, işlerinden çıkararak, (seçimden sonra olan bu olay hakkında halkın ses çıkarmasını ittifak olarak adlandıran sizler seçimden sonra geçim başladı ve seçmenine zulmedersen karşında onlar için yola çıkan herkesi bulursun. Bunun adı ise ittifak değil, ADALET ARAYIŞIDIR!!) 
Sen ki !Yönetici olarak herkesin başkanı olamıyorsan halkını ayrıştırıyorsan,bu halk yüzyıllardır olduğu gibi sana cevabını verecektir. Ama bugün ama yarın ama şimdi..

Burdur a gelirsek; 
Sözde her şeyi delilli olarak ,parti lideri Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye ilettiğinizi söylediniz. İttifak olan Burdur Merkez de ne oldu? İl yönetim kurulu üyelerinizin bir kısmı merkeze destek vermesi gerekirken Tefenni ilçesinde oy kullanmışlardır.  Saha çalışmalarında dahi desteklerinizi gördük. Siz hangi ittifaka sahip çıktınız da hangi ittifakın yok sayıldığını savunmaya çalışıyorsunuz. Kaldı ki, Sayın Devlet Bahçeli size ittifak yok, CHP ile birleşin mi dedi. CHP’nin desteğini arkanıza alın mı dedi. Bu şekilde mecliste AK PARTİ ye ihanet edin mi dedi. Bari lideriniz Sayın Devlet Bahçeli’nin adını kirletecek açıklamalarda bulunmayın. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin parti liderleri olarak ittifak konusunda nasıl hassas davrandıkları açık. Ama siz müsterih olun biz tüm bunları gerçek deliller ile her iki lidere de ilettik ve ileteceğiz.

SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!!

ONUR ÇELİK


Başkan Er: "1 Mayıs ekmeğini alın teriyle kazananların bayramıdır" Başkan Er: "1 Mayıs ekmeğini alın teriyle kazananların bayramıdır"
TOFAŞ - Galatasaray Ekmas BSL 30. hafta maçı bı̇letlerı̇ satışta TOFAŞ - Galatasaray Ekmas BSL 30. hafta maçı bı̇letlerı̇ satışta
Başkan Büyükgöz’e AK Parti’den ziyaretler  Başkan Büyükgöz’e AK Parti’den ziyaretler 
'Dijital Çaylak' için son başvuru 18 Mayıs 'Dijital Çaylak' için son başvuru 18 Mayıs
THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor