Gündem

Gündem Haberleri

Ordu Korgan'ın merkezi yenilendi

Ordu Korgan'ın merkezi yenilendi


Gündem 14.11.2025 20:06:54 0
Ordu Korgan

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan ilçesinin merkez mahallelerinden Tepe Mahallesi’ni sıcak asfalt konforu ile buluşturdu.

ORDU (İGFA) - Ordu'da mahalle ve grup yollarında başlattığı asfalt seferberliğini kararlılıkla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergâhları daha güvenli ve konforlu hale getirmek için hızlı ve planlı çalışmalar yürütüyor.

2.5 KM’LİK GÜZERGAH ASFALTLANDI

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Korgan ilçesinde de asfalt hamlesine devam eden ekipler, Tepe Mahallesi’nde bulunan 2.5 kilometrelik güzergâhı sıcak asfaltla yeniledi. Yolun hizmete açılmasıyla birlikte Korganlı vatandaşlar uzun yıllardır bekledikleri ulaşımdaki konfora kavuştu.

Toz ve topraktan kurtulduklarını belirten mahalle sakinleri, yapılan çalışmalar için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

KORGAN’A 117 KM YOL

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Başkan Güler’in hizmet dönemi boyunca Korgan ilçesinde 117 km yolda asfalt ve beton yol çalışması gerçekleştirdi.

Eski CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen’e “rüşvet” gözaltısı Serik’te rüşvet iddiası gündemi sarstı; eski CHP İlçe Başkanı Şeref Çimen, bir esnaftan 80 bin lira talep ettiği iddiasıyla soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
Türkiye tohumda ihracatçı ülke konumunu güçlendirdi Tohumda ihracatçı pozisyonunu sürdüren Türkiye'den Rusya, Çin, İspanya, Fas ve Hindistan başta olmak üzere çok sayıda ülkeye sebze tohumunda en çok domates, biber ve salatalık gönderiliyor.
Isparta'dan İsa Paşa'ya vefa Tuğgeneral İsa Baydilli, şehadetinin yıl dönümünde Kayseri Hava Şehitliği’nde düzenlenen anlamlı törenle rahmet ve minnetle anıldı. Gaziler, şehit yakınları ve Ispartalılar, “Unutmamak ve unutturmamak” vurgusuyla şehidin hatırasın
Bakan Kurum: Karapınar ve Konya’da büyük dönüşüm başladı Bakan Murat Kurum, Karapınar ve Konya’da hayata geçirilen yeni hizmet binası, çevre düzenleme ve tarihi doku yenileme projeleriyle şehrin geleceğine damga vuracak kapsamlı bir dönüşüm başlattıklarını açıkladı.
CHP ANTALYA'DA ERİYOR ORC Araştırma’nın yayımladığı son anket, CHP’nin bazı büyükşehirlerde ve güçlü olduğu illerde ciddi oy kaybı yaşadığını ortaya koydu.