Spor

Spor Haberleri

Ordu’ya triatlon zaferi!

Ordu’ya triatlon zaferi!


Spor 6.10.2025 17:29:26 0
Ordu’ya triatlon zaferi!

Türkiye Triatlon Federasyonu ve Ayvalık Belediyesinin katkılarıyla “2025 Ayvalık Triatlonu Türkiye Kupası Yaş Grupları Puanlı ve Elit, Genç, Yıldız, M3, Paratriatlon Türkiye Finalleri”ni gerçekleştirildi.

ORDU (İGFA) - 4-5 Ekim tarihleri arasında Ayvalık’ta yapılan ve 500 sporcunun katıldığı finallerde kıyasıya mücadele ile geçti.

Sırasıyla yüzme, bisiklet ve koşu branşlarında yarışan sporculardan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Milli Sporcusu Yusuf Efe Gündüz, altın madalyanın sahibi oldu.

Yine Milli Sporcu Selinay Tuğçe Kır ise Elit Kadınlar Kategorisi’nde ikinciliği elde ederek gümüş madalya kazandı. Toplamda 47 grupta kazananların olduğu finalde kazananlar kürsüye çıkarak madalyalarına kavuştu.

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Milli Sporcusu Yusuf Efe Gündüz, 25 Ekim tarihinde Alanya’da yapılacak olan Euro Cup’da Milli Takım adına ülkemizi temsil edecek.

Isparta’nın zirvesine sezonun ilk karı düştü Isparta’nın kış turizminin gözdesi Davraz Kayak Merkezi, 8 Ekim 2025 sabahı beyaza büründü. Mevsimin ilk karı, bölgeyi ziyaret edenleri ve sosyal medyadan görüntüleri izleyenleri sevindirdi.
ITSO Başkanı Çelik: “Isparta için çözüm üreten bir oda olduk” Başkan Metin Çelik: “Isparta’nın her alanında yer almaya, çözüm üretmeye gayret ettik”
TBMM'den Gazze tezkeresi! İsrail'i uyaran tezkere kabul edildi TBMM'den Gazze tezkeresi! İsrail'i uyaran tezkere kabul edildi
Her gün 686 bin kişinin tercihi 'hava'! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2025’in ilk 9 ayında havayoluyla günde ortalama 686 bin kişinin seyahat ettiğini, toplam yolcu sayısının 187 milyon 397 bin 678’e ulaştığını duyurdu. Eylül ayında 24 milyon 769 bin
İznik–Spandau ilişkilerinde yeni dönem İznik–Spandau ilişkilerinde yeni dönem