Osmangazi Belediyesi’nin acı günü

Osmangazi Belediyesi’nin acı günü


Gündem 18.04.2024 16:01:34 0
Osmangazi Belediyesi’nin acı günü

Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu vefat etti. Aslan için Osmangazi Belediyesi bahçesinde tören düzenlendi.

BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi’nin kurulduğu günden bu yana görev yapmakta olan Yüksel Aslan’ın vefat haberi mesai arkadaşlarını yasa boğdu. Belediye bahçesinde toplanan yüzlerce belediye personeli, dualar okuyarak mesai arkadaşlarını ebedi yolculuğa uğurladı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın da, “Yüksel abimizi uzun yıllardır tanırım. DAĞDER Başkanlığı yaptığım dönemde birlikte çalışma fırsatımız olmuştu. Çok iyi bir insandı. Çok değer verdiğimiz bir büyüğümüzdü. Osmangazi Belediyesi için önemli hizmetlerde bulundu. Belediyedeki emeği büyüktür. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kendisini erken kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin” dedi.

Duygu dolu anların yaşandığı törenin ardından Yüksel Aslan, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Başkan Aydın, Çirişhane Mahallesi’ndeki Hacı Hidayet Ener Cami’nde kılınan cenaze namazına katılarak Aslan’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Aslan, cenaze namazının ardından Orhaneli Dağgüney Köyü Mezarlığı’na defnedildi.

 


Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti
MAKÜ'den Üniversitelerarası Squash Şampiyonası'nda büyük başarı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Squash kadın ve erkek takımları Türkiye Üniversitelerarası Squash Şampiyonasından ödüllerle döndüler.