Osmangazi'de zabıtadan pide gramajı denetimi

Osmangazi'de zabıtadan pide gramajı denetimi


Gündem 28.03.2024 12:00:05 0
Osmangazi

Ramazan ayında ilçede faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini sıklaştıran Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, üretilen pidelerin gramajlarını kontrol etti.

BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlığı ve huzuru için ilçedeki fırınlara yönelik denetim gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri, yapılan denetimlerde vatandaşların Ramazan ayında sofralarından eksik etmediği pidelerin sağlıklı koşullarda üretilip üretilmediğini titizlikle inceledi.

Gramaj kontrolü de yapan ekipler, işyerlerinin temizliği, kullanılan malzemelerin sağlığa uygun ortamlarda tutulması ve işlenmesinin yanı sıra çalışanların kılık kıyafet ve kişisel temizlikleri de kontrol etti. Tespit edilen noksanlıklara istinaden ihtarname verilirken, bu işletmelerin belirlenen süre içerisinde eksiklerini yerine getirmeleri için zabıta ekiplerince tekrar denetleneceği bildirildi.


Keşan Ticaret Borsası’ndan Mehmet Özcan’a ziyaret Keşan Ticaret Borsası’ndan Mehmet Özcan’a ziyaret
Muğlalı okçulardan tam isabet Muğlalı okçulardan tam isabet
Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu
Mardin'de turizm denetim komisyonu kuruldu Mardin'de turizm denetim komisyonu kuruldu
Kamuoyuna sunuldu görüş bekleniyor... Yeni müfredat açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı’nca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait “Türkiye Yüzyılı Maarif Model” kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilec