Otomobil fiyatlarındaki düşüş sürüyor

sahibinden.com’un mart ayı verilerine göre satılık otomobil ilan fiyatları, mart ayında da düşerken, son 4 ayda ilan fiyatları yüzde 4’e yakın geriledi.


Gündem 10.04.2021 17:00:00 0
Otomobil fiyatlarındaki düşüş sürüyor

BURSA (İGFA) - Şubat ayının en çok ilan verilen vasıta kategorisi otomobil olurken Minivan & Panelvan, Arazi/ SUV & Pick-up, Ticari Araçlar ve Motosiklet, Otomobil ilanlarını takip etti. Marka & Model sıralamasında ilk sırada Renault – Clio yer alırken Volkswagen – Passat geçtiğimiz aya göre bir sıra geriledi ve ikinci en popüler marka & model oldu. En çok ilan verilen otomobillerde sıralama Opel – Astra Renault – Megane ve Ford - Focus ile devam etti. Mart ayında en çok ilanı verilen Arazi/ SUV & Pick-up markası değişmedi ve ilk sırayı yine Nissan aldı.


Altın Orkide Medya Başarı Ödül Töreni merakla bekleniyor Altın Orkide Medya Başarı Ödül Töreni merakla bekleniyor
Isparta emniyet müdürü Koçak şehit polisin ailesini ziyaret etti Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, şehit Yonuz Turan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak “her zaman yanınızdayız” dedi.
Isparta merkezli 7 ilde operasyon: 13 kişi tutuklandı Isparta merkezli 7 ilde düzenlenen telefonla dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 20 şüpheliden 13'ü tutuklandı.
TMMOB’dan Kemer çıkarması TMMOB’dan Kemer çıkarması
"Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır" "Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır"