Özlem Değirmen’den görkemli defile

Özlem Değirmen’den görkemli defile


Gündem 25.04.2024 09:12:48 0
Özlem Değirmen’den görkemli defile

Yeni koleksiyonunu İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Fashion Week Türkiye’de görücüye çıkaran Özlem Değirmen, organizasyona adeta damga vurdu.

İSTANBUL (İGFA) -  Bursalı başarılı moda tasarımcısı Özlem Değirmen, 2024 ilkbahar-yaz koleksiyonunu  İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Fashion Week Türkiye kapsamındaki görkemli defileyle beğeniye sundu.

Birbirinden güzel mankenlerin podyuma taşıdığı gelinlik, abiye ve özel tasarım haute-couture tasarımlar defileyi izleyen yüzlerce konuktan tam not aldı.

Defilenin finalinde eşi Murat Veysel Değirmen ile podyuma çıkarak konukları selamlayan Özlem Değirmen, alkışlarla ödüllendirildi. Özlem Değirmen, önümüzdeki günlerde yurtdışında düzenlenecek olan moda haftalarında koleksiyonunu uluslararası arenada tüm dünyanın beğenisine sunacak.


Antalya'da geleceğin müzisyenlerine sertifika Antalya'da geleceğin müzisyenlerine sertifika
Başkan Başdeğirmen: Birlik beraberlik içinde hizmete devam edeceğiz Başkan Başdeğirmen: Birlik beraberlik içinde hizmete devam edeceğiz
Altyapıdan gelen gençlerimizin istek ve hırsları bizi daha ileri götürecektir Altyapıdan gelen gençlerimizin istek ve hırsları bizi daha ileri götürecektir
KONYAALTIN'DA BEBEKLER VE BABALARI KIYASIYA YARIŞTI Konyaaltı Belediyesi’nin 2 Mayıs Dünya Bebek Günü kapsamında gerçekleştirdiği “Bebek Günleri” ‘Bebek Emekleme Yarışması’ ve ‘Babalarla Bebek Bezi Bağlama Yarışması’ ile sona erdi. Babaların ve bebeklerin renkli görüntüler oluşturd
Kumluca 25.tarım ve seracılık festivalinde kadınlar matinası etkinliği Kumluca 25.Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen Kadınlar Matinesi etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.