Pansiyonda fuhuş yapıldı iddiası mahkeme kararıyla bozuldu

Hakkını Aradı, Kazandı: Antalya İdare Mahkemesi, Kepez Kaymakamlığı’nın 30 günlük kapatma kararını bozdu; Işık, işletmesinin haksız yere suçlandığını vurguladı.


Gündem 12.03.2026 03:58:00 0
Pansiyonda fuhuş yapıldı iddiası mahkeme kararıyla bozuldu

Antalya’da İYİ Parti Antalya İl eski Başkan Yardımcısı Mustafa Işık’ın işlettiği Kültür Pansiyon, Kepez Kaymakamlığı Zührevi Hastalıklar Komisyonu tarafından fuhuş yapıldığı iddiasıyla 30 gün süreyle mühürlenmişti. Ancak Işık, karara itiraz ederek Antalya İdare Mahkemesi’ne başvurdu ve mahkeme, pansiyonun kapatılmasına ilişkin kararın hukuka aykırı olduğuna hükmetti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Işık, hakkındaki karalama kampanyalarına tepki gösterdi ve iftira atıldığını belirtti. Yazılı açıklamasında, “Bir komisyonun verdiği kararı fırsat bilerek, gerçekliği araştırmadan beni ve işletmemi ‘fuhuş’ ile suçlayanlar, şimdi bu karara bakıp utanacaklar mı?” ifadelerini kullandı.

Işık, açıklamasında şunları kaydetti:

“Bugüne kadar ticaretimi dürüst ve namuslu bir şekilde yaptım. Bundan sonra da aynı şekilde yapmaya devam edeceğim. Hakkımda ortaya atılan iftiralar ve yapılan karalama kampanyaları hem hukuk önünde hem de kamuoyunun vicdanında karşılığını bulacaktır. Hakkımda verilen ve beni aklayan mahkeme kararını kamuoyu ile paylaşıyor, hakkımda yapılan tüm karalama ve iftiraları milletimizin vicdanına bırakıyorum.”

Mahkeme kararının ardından, pansiyonun kapatılması yönündeki karar yürürlükten kaldırılırken, Mustafa Işık, yaşanan sürecin kendisi ve ailesi için zorluk yarattığını belirtti.

 

Emeklilere bayram müjdesi: Ödemeler 14 Mart’ta başlıyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliyi ilgilendiren Ramazan Bayramı ikramiyesi ve emekli maaşlarına ilişkin ödeme takvimini açıkladı.
Keskin’den ihracatçılara birlik çağrısı Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı ve başkan adayı Ramazan Keskin, Kumluca’da düzenlediği iftar programında ihracatçı firmaların temsilcileriyle bir araya geldi.
Pansiyonda fuhuş yapıldı iddiası mahkeme kararıyla bozuldu Hakkını Aradı, Kazandı: Antalya İdare Mahkemesi, Kepez Kaymakamlığı’nın 30 günlük kapatma kararını bozdu; Işık, işletmesinin haksız yere suçlandığını vurguladı.
ITSO’dan vergi rekortmeni işletmeye tebrik ziyareti Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Metin Çelik, 2024 yılı Gelir Vergisi sıralamasında Isparta genelinde ilk 10’a giren Uğur Pide işletme sahibi Ümit Siyah’ı ziyaret ederek başarılarından dolayı tebrik etti.
Şükrü Sözen soruşturmasında yeni dalga: 36 kişiye operasyon Antalya’nın Manavgat ilçesinde, tutuklu eski belediye başkanı Şükrü Sözen dönemine yönelik yürütülen rüşvet, zimmet ve ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında aralarında eski belediye başkan yardımcısı, belediye çalışanla