Picasso’nun çalınan tablosu 9 yıl sonra bulundu


Gündem 29.06.2021 15:30:00 0
Picasso’nun çalınan tablosu 9 yıl sonra bulundu

Yunanistanda 2012de Atina Ulusal Resim Galerisinden çalınan Pablo Picassonun ve Piet Mondrianın tabloları bulundu.

Yunanistanda Atina Emniyet Müdürlüğü, Picassonun "Kadın Başı" ve Hollandalı sanatçı Piet Mondrianın "Stammer Yeldeğirmeni" tablosunu bulmak üzere, Atina yakınlarındaki Keratea bölgesinde bulunan bir vadi yatağına baskın düzenlendiğinı açıkladı. Baskında bu iki eserin paketlenmiş şekilde bulunduğu kaydedilirken, olaya ilişkin 49 yaşındaki bir kişinin gözaltına alındığı ve şüphelinin sorgu sırasında hırsızlık suçunu itiraf ettiği aktarıldı.

2012de çalınan tabloyla ilgili Yunan polisi, son iki aydır bu eserleri bulmak için yoğun çalışma yürütüyordu.


Başdeğirmen: İşbirliği içinde hizmet edeceğiz Isparta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Macit ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.
Mustafa Dokur’dan Başkan Başdeğirmen’e teşekkür 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Isparta’dan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Dokur, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kentin...
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz: “Sorunların çözümü için verilen sözlerin takipçisi olacağız” HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, vatandaşlara ve şehirlere hizmet etmenin belediyelerin en önemli görevlerinin başında olduğunu söyledi.
HONAMLI TEKE VE MERİNOS KOÇ GÜZELLİK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ HONAMLI TEKE VE MERİNOS KOÇ GÜZELLİK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
BURDUR EMNİYET EKİPLERİNİN TİTİZ ÇALIŞMASI İLE YAKALANDI BURDUR EMNİYET EKİPLERİNİN TİTİZ ÇALIŞMASI İLE YAKALANDI