Potada Aliağa Petkimspor rakibine mağlup oldu

ING Basketbol Süper Ligi 2021-2022 sezonunun ilk haftasında sahasından Pınar Karşıyaka’yı ağırlayan Aliağa Petkim Spor rakibine 92-59’luk skorla mağlup oldu.


Gündem 27.09.2021 01:30:00 0
Potada Aliağa Petkimspor rakibine mağlup oldu

İZMİR (İGFA) - ING Basketbol Süper Ligi'nde sezonunun ilk haftasında sahasından Pınar Karşıyaka’yı ağırlayan Aliağa Petkim Spor rakibine 92-59’luk skorla mağlup oldu. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi basketbolseverler ile birlikte izledi. Karşılaşmada konuk ekip Pınar Karşıyaka devreyi 45-26’lık üstünlükle tamamladı. Pınar Karşıyaka’da Tony Taylor 20 sayı ile oynadı. Aliağa Petkim Spor’da ise Nusret Yıldırım 13 sayı kaydetti.

Safiye Soyman Isparta’da unutulmaz bir geceye imza attı Safiye Soyman, Isparta’da verdiği konserde hem şarkılarıyla hem de Faik Öztürk ile sahnedeki samimi anlarıyla izleyenlere keyif dolu bir gece yaşattı.
Kantinci Esnafının Umudu Okan Fırat Toplu alım, hukuki destek ve dijital oda projeleriyle dikkat çeken Okan Fırat, kantinci esnafı için değişim çağrısı yaptı.
Faruk Daşdöner: “Biz Çalışacağız, Esnafımız Kazanacak” Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, Gülistan Mahallesi’nde belediye tarafından yürütülen pazar yeri düzenleme çalışmaları kapsamında yenilenen Gülistan Taksi Durağı’nda taksici
Meteoroloji'den 38 il için kuvvetli kar yağışı uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Doğu ve Batı Karadeniz, İç Anadolu’nun iç doğusu, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda beklenen kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı nedeniyle 38 il için uyarıda bulundu.
Memur ve emekli zammı 5 Ocak’ta belli olacak Asgari ücretin açıklanmasının ardından gözler, memur ve emeklilere 2026 yılının ilk altı ayında yapılacak maaş zammına çevrildi. Zam oranları, 5 Ocak’ta açıklanacak aralık ayı enflasyon verileriyle birlikte netleşecek.