PromoGift İstanbul kapılarını yarın açıyor

PromoGift İstanbul kapılarını yarın açıyor


Ekonomi 30.10.2024 10:23:24 0
PromoGift İstanbul kapılarını yarın açıyor

Kurumsal tanıtım ve reklam ürünleri fuarı PROMOGIFT İstanbul, 31 Ekim Perşembe günü başlıyor. Promosyon ve Matbaa Sanayici İş İnsanları Derneği PROMASİAD destekleriyle Tüyap İstanbul’da düzenlenen organizasyon, 300 milyar liralık pazar büyüklüğüne sahip promosyon sektörünü bir araya getirecek

İSTANBUL (İGFA) - 100’ün üzerinde firmanın katılacağı PROMOGIFT İstanbul’u, dört gün boyunca yurt içi ve yurt dışından 6 bini aşkın alıcı ziyaret edecek.

31 Ekim'de başlayacak fuarda, tekstil ürünleri, hediyelik eşyalar, kırtasiye ve ofis aksesuarları, teknoloji ve elektronik eşyalar, matbaa ürünleri, geri dönüşümlü ürünler gibi kurumsal tanıtım materyalleri ile promosyon baskı sistemlerine dair yenilikler bir arada sergilenecek.

Türkiye Promosyon Sektörü’nün 1 milyar dolar ihracat hedefine ulaşmasında PROMOGIFT İstanbul’un önemli bir rol üstlendiğini vurgulayan Fuar Direktörü Seda Bozkurt, “Dünyanın dört bir tarafından binlerce alıcı geliyor. Katılımcılarımız, bir taraftan yeni tasarımlarını sergilerken, diğer taraftan milyonlarca dolarlık yeni işbirliği ve ticaret anlaşmasına da imza atacak. PROMOGIFT İstanbul olarak, sektörel ihracata ciddi bir katkı sağlayacağız” dedi.

“Vatan için canını verenlerin emanetine saygı, milletin en kıymetli borcudur” Vali Erin, Şehitleri Anma Günü’nde şehit yakınları ve gazilerle buluşarak, "Sizler bizlere vatanımızın en kıymetli emanetisiniz" dedi. Ziyaret, hem duygusal hem de onurlu anlara sahne oldu.
İlker Arslan ve Fazlı Ateş tahilye oldu Antalya'da Rüşvet ve yolsuzluk davasında eski İl Emniyet Müdürü İlker Arslan hakkında tahliye kararı çıktı. Beklenen karar sonrası Arslan’ın emniyetteki görevine dönüp dönmeyeceği merak konusu olurken, iş insanı Fazlı Ateş...
Arife günü 3 halk pazarı kurulacak Isparta’da Ramazan Bayramı öncesinde halk pazarlarının nerelere kurulacağı belli oldu. Isparta Belediyesi ve Isparta Sebzeciler ve Manavcılar Odası’nın aldığı karar doğrultusunda arife günü 3 farklı noktada halk pazarı kurulacak.
Isparta’da Mezarlıklar Ramazan Bayramı’na Hazırlanıyor Isparta Belediyesi, Ramazan ayının son günlerine girilmesiyle birlikte vatandaşların arife ve bayram günlerinde gerçekleştireceği kabir ziyaretleri öncesinde mezarlıklarda kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması başlattı.
Antalya Cumhuriyet Başsavcısı ve vekili değişti Hakimler ve Savcılar Kurumu 1. Dairesi'nin 18 Mart 2026 tarih ve 456 sayılı Adli Yargı Kararnamesi'ne göre Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci görevinden alınarak Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcı Veki