Yaşam

Yaşam Haberleri

PTT'den 23 Nisan'a özel pul

PTT'den 23 Nisan'a özel pul


Yaşam 23.04.2024 11:52:16 0
PTT

PTT AŞ tarafından “Çizgi Kahramanlar (İbi)” konulu anma pulu ve ilkgün zarfı 23 Nisan 2024 tarihinde tedavüle sunuldu. 

İSTANBUL (İGFA) - PTT AŞ, 23 Nisan 2024 tarihinde "Çizgi Kahramanlar (İbi)" konulu 2x20 TL (36 x 52 mm boyutunda) bedelli anma pulu ile söz konusu pula ait 60 TL bedelli ilkgün zarfı ve 2x40 TL bedelli maksimum kartı abone sayısı kadar PTT iş yerlerinde, PTT AŞ’ye ait www.filateli.gov.tr web adresinde satışa sundu.

Söz konusu filatelik ürünlerin satışı ile aynı tarihte Ulus PTT Müdürlüğü/ANKARA adresinde "Çizgi Kahramanlar (İbi) 23.04.2024 ANKARA" ibareli ilkgün damgası 09:00-16:00 saatleri kullandırılmaya başlandı.


Başdeğirmen: İşbirliği içinde hizmet edeceğiz Isparta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Macit ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.
Mustafa Dokur’dan Başkan Başdeğirmen’e teşekkür 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Isparta’dan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Dokur, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kentin...
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz: “Sorunların çözümü için verilen sözlerin takipçisi olacağız” HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, vatandaşlara ve şehirlere hizmet etmenin belediyelerin en önemli görevlerinin başında olduğunu söyledi.
HONAMLI TEKE VE MERİNOS KOÇ GÜZELLİK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ HONAMLI TEKE VE MERİNOS KOÇ GÜZELLİK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
BURDUR EMNİYET EKİPLERİNİN TİTİZ ÇALIŞMASI İLE YAKALANDI BURDUR EMNİYET EKİPLERİNİN TİTİZ ÇALIŞMASI İLE YAKALANDI