SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLER BU SEMİNERİ KAÇIRMAYIN


Eğitim 3.06.2022 11:29:00 0
SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLER BU SEMİNERİ KAÇIRMAYIN

Ödüllü bilim adamı SDÜ Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Doç. Dr. Ümit Işık’dan “Sınav Kaygısı  ve Başa Çıkma Yolları” konulu seminer.  Isparta Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Bilim Evleri Özel Öğretim Kurumu işbirliği ile öğrencilerin sınav öncesi yaşadıkları yoğun kaygı ve stresi en az düzeye indirmek amacıyla  3 Haziran Cuma günü saat 20.00 da Isparta Belediyesi Kültür Merkezi Gül Salonu’nda “Sınav Kaygısı ve Başa Çıkma Yolları” konulu seminer düzenlendi.

Ücretsiz ve halka açık etkinlik ile  SDÜ Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Doç.Dr.Ümit Işık tarafından,  Sınava girecek öğrencilerin sınav kaygısını azaltmaya yönelik çalışmalar içeren bu seminer ile öğrencilerin sınava daha iyi hazırlanmaları hedefleniyor.

Türkiye Bilim  Evleri Özel Öğretim Kurumu yetkilileri, “Seminerin başlıca amacı stres ve kaygı yaşayan öğrencileri rahatlatmak ve dikkat konsantrasyonlarını en üst düzeye çıkarmak, bizi kırmayıp öğrencilerimize bu seminerle rehberlik edecek olan Doç.Dr.Ümit Işık’a teşekkürlerimizi iletiriz.” Şeklinde görüş belirttiler.


Sel, yıldırım ve fırtınaya dikkat! Meteoroloji uyardı Sel, yıldırım ve fırtınaya dikkat! Meteoroloji uyardı
Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.