Sakarya Büyükşehir depremzedeleri unutmadı

Sakarya Büyükşehir depremzedeleri unutmadı


Yaşam 6.02.2025 17:37:40 0
Sakarya Büyükşehir depremzedeleri unutmadı

11 şehri etkileyen asrın felaketinin ikinci yıldönümünde Sakarya Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası Sakarya’ya yerleşen depremzedeleri unutmadı.

SAKARYA (İGFA) - Vatandaşların her anında yanında olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 11 ili etkileyen asrın felaketi olan 6 Şubat depreminin ikinci yıldönümünde Sakarya’ya yerleşen depremzedeleri unutmadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü, depremin ardından Sakarya’ya yerleşen depremzedeleri ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın selamlarını ileten ekipler, asrın birlikteliği ile yaraları sarmaya, depremzedelerin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

İnsan odaklı, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Büyükşehir Belediyesi, toplumsal dayanışmayı güçlendiren çalışmalarıyla da farkındalık oluştururken, vatandaşın kapısını çalan, hâl hatır ve ihtiyaçlarını soran ekipler, Kahramanmaraş, Malatya ve Adıyaman’dan gelen depremzedeler gelen her talebin değerlendirileceğini ifade etti.


Isparta'nın gül sektörü için helal belgesi bilgilendirme toplantısı düzenlendi Isparta Ticaret Borsası, gül sektörünün önemli oyuncularını bir araya getiren özel bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Amaç, sektör temsilcilerini "TSE Helal Uygunluk ve Helal Kozmetik Belgesi" hakkında bilgilendirmek ve bu belgele
Zeynep teyzeden gönül veren bağış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye çorap Zeynep teyzeden gönül veren bağış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye çorap
"Chp’li Halıcı “Bakan değişti ama Isparta’nın deprem kaderi değişmedi”" "Chp’li Halıcı “Bakan değişti ama Isparta’nın deprem kaderi değişmedi”"
Burdur, EMITT 2025 fuarı’nda tanıtılıyor Burdur, EMITT 2025 Fuarı’nda kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtıyor. Halk çalgıları ve yöresel lezzetler büyük ilgi görüyor.
Tarım ve Orman Bakanlığında Küpeleme Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi Tarım ve Orman Bakanlığında Küpeleme Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi