Sakarya’da Keçi Kulesi ihaleye çıkıyor


Gündem 16.06.2021 17:00:00 0
Sakarya’da Keçi Kulesi ihaleye çıkıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Millet Bahçesi’nde hayata geçireceği Keçi Kulesi için 18 Haziran Cuma günü ihaleye çıkıyor.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Millet Bahçesi’nde hayata geçireceği Keçi Kulesi için ihaleye çıkıyor. 10 metrelik yüksekliğe ulaşacak ve keçilerin kulenin çevresinde gezinebilmesi için ahşap merdivenler yer alacak Keçi Kulesinin tamamlandığında yeni ziyaret noktası olması bekleniyor.

Sakaryadaki Millet Bahçesi içerisinde sosyal yaşam alanlarını arttığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, "Vatandaşlarımızın ziyaretlerinde farklı alternatiflerle buluşmalarını sağlamak istiyoruz. Bölgede Keçi Kulesi için de hazırlıklarımızı başlatmıştık. Çalışmamızı tamamladık ve 18 Haziran Cuma günü yapım ihalesine çıkıyoruz. Millet Bahçemizde misafirlerin ziyaret edeceği, çocukların keçilerle tanışacağı Keçi Kulesinin hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.


Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti
MAKÜ'den Üniversitelerarası Squash Şampiyonası'nda büyük başarı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Squash kadın ve erkek takımları Türkiye Üniversitelerarası Squash Şampiyonasından ödüllerle döndüler.
Dr. Demir uyardı: “Çocuklarınızı güneş ışınlarından koruyun” Kepez Belediye Sağlık Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Emre Demir, yaz aylarının gelmesiyle çocukların güneşin zararlı etkilerinden korunması konusunda önemli uyarılarda bulundu. Dr. Demir, “Çocuklarınızı gün