Sakarya Macera Parkı kapılarını açtı


Gündem 1.07.2021 17:30:00 0
Sakarya Macera Parkı kapılarını açtı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Macera Parkı ziyaretçilerine kapılarını açtı.

SAKARYA (İGFA) - Lise ve ortaokul öğrencilerinden oluşan 300 kişilik öğrenci grubunu ağırlayan Macera Park, misafirlere doğanın huzur verici havasını ve zorlu parkurlarında yaşayarak öğrenmenin keyfini yaşadılar.

 Öğrenciler kent ormanında öğretmenlerinin rehberliğinde 4 kilometrelik bir doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirirken Macera Park’ın parkurlarında yaşayarak öğrenmenin mutluluğuna ortak oldu. Keyifli saatler geçiren öğrencilere yemek de ikram edildi.


Yalvaç Belediye Meclisi iki kritik maddeye onay vermedi Kamuoyunun merakla beklediği araç satışı ile GÖLTAŞ hisselerinin satışı konusunda meclis Başkan Kodal’a vize vermedi.
Başdeğirmen: İşbirliği içinde hizmet edeceğiz Isparta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Macit ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.
Mustafa Dokur’dan Başkan Başdeğirmen’e teşekkür 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Isparta’dan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Dokur, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kentin...
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz: “Sorunların çözümü için verilen sözlerin takipçisi olacağız” HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, vatandaşlara ve şehirlere hizmet etmenin belediyelerin en önemli görevlerinin başında olduğunu söyledi.
HONAMLI TEKE VE MERİNOS KOÇ GÜZELLİK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ HONAMLI TEKE VE MERİNOS KOÇ GÜZELLİK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ