Sakaryada 4 mahalleye içme suyu altyapısı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ, içme suyu altyapı ağını her geçen gün genişletiyor. Ekipler Kaynarca’nın Gürpınar ile Pamukova’nın Fevziye, Özbek ve Çardak Mahallelerinin içme suyu altyapısını yeniliyor.


Gündem 15.04.2021 15:00:00 0
Sakaryada 4 mahalleye içme suyu altyapısı
SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) ekipleri Kaynarca’ya bağlı Gürpınar Mahallesinde içmesuyu şebeke hattı imalatlarını sürdürüyor. Pamukova’da ise Fevziye, Özbek ve Çardak mahallelerini kapsayan 6 bin 500 metre içmesuyu isale hattı için çalışmalar devam ediyor. İnşa edilen yeni içmesuyu hatlarının devreye alınmasıyla bölgede yetersizlik sorunu ortadan kalkacak.

Udoor’dan Isparta 32 Spor’a maddi destek Udoor’dan Isparta 32 Spor’a maddi destek
Aksu heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, meclis üyeleri ve AK Parti ilçe teşkilatı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ettiler.
Başkan Başdeğirmen’den 1 mayıs mesajı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.
Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı Artık sevkleri sonlandıracak! Burdur Devlet Hastanesinde hizmete başladı
BURDUR HAŞHAŞ HELVASI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaret belgesi verilen Burdur Haşhaş Helvası için Valilikte basın bilgilendirme toplantısı düzenledi.