Sakarya'da sosyal belediyecilikte yeni dönem!

Sakarya'da sosyal belediyecilikte yeni dönem!


Gündem 13.02.2025 16:23:48 0
Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen sosyal hizmetler istişare toplantısında koordinasyonun artırılması ve daha etkin hizmet sunulması adına ortak yol haritası belirlendi.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehirde sosyal hizmetler alanında faaliyet gösteren belediyelerin daha etkili ve koordineli çalışabilmesi için önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya, ilçe belediyelerinin sosyal hizmetlerden sorumlu başkan yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Vatandaş odaklı hizmetler güçlenecek

Toplantıda, sosyal yardımların daha hızlı ve etkin bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması, belediyeler arasındaki iş birliğinin artırılması ve yenilikçi sosyal hizmet modellerinin geliştirilmesi konuları ele alındı.

Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyeleri de kendi sosyal hizmet projelerini paylaşarak bilgi ve deneyimlerini aktardı.

Koordinasyon artırılacak

İstişare toplantısının sonunda, sosyal hizmetlerde koordinasyonun güçlendirilmesi, dezavantajlı gruplara yönelik hizmetlerin daha verimli hale getirilmesi ve ortak projelerin hayata geçirilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Benzer toplantıların düzenli olarak gerçekleştirilmesi ve vatandaş odaklı çözümlerin artırılması hedefi üzerinde duruluyor.


İstanbul'da CHP'li 9 belediyede 10 tutuklama! İstanbul'da CHP'li 9 belediyede 10 tutuklama!
“Üniversite idari personeline yer değişikliği hakkı tanınsın” Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hayrettin Tuncay, Memur Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç ve diğer sendika başkanları ile birlikte üyelerin katılımıyla Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü önünde basın açıklaması yaptı.
Alanya'da engelsiz yaşam merkezi'nde deprem hazırlık semineri düzenlendi Antalya Alanya Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi ile İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı iş birliğinde deprem hazırlığına yönelik önemli bir semin
Şarkikaraağaç'ta mavi sedir yaşam merkezi projesi için imzalar atıldı Isparta Şarkikaraağaç Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Mavi Sedir Yaşam Merkezi Projesi için imzalar atıldı.
Mürüvvet Başdeğirmen hayrına lokma ikramı Berat Kandili münasebetiyle, Başdeğirmen ailesi cami çıkışında merhume Mürüvvet Başdeğirmen hayrına cemaate sıcak salep ve lokma tatlısı ikram etti.