Gündem

Gündem Haberleri

Sakaryada Ters Ev tamamlanıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Ters Ev projesi tamamlanıyor.


Gündem 3.10.2021 14:30:00 0
Sakaryada Ters Ev tamamlanıyor

SAKARYA (İGFA) - Sakarya yeni sosyal yaşam alanına kavuşacağı 300 metre kare alan üzerine inşa edilen 190 metrekarelik Ters Ev de montaj çalışmalarında sona gelinid. Önümüzdeki haftalarda tamamlanacak mobilya ve aksesuar montajının ardından yapılacak çevre düzenlemesinin ile Ters Ev vatandaşların hizmetine sunulacak.
Çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, evin içerisinde devam eden montaj çalışmaları sonrasında çevre düzenlemesiyle açılışın gerçekleşeceğini kaydetti.

 


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI