Saldırı Yeşilova Belediyesine Ait OTEL’in İşletmecileri İle Aralarında Olan Bir Çekişmenin Sonucunda Meydana Geldi


Gündem 20.04.2020 17:43:00 0
Saldırı Yeşilova Belediyesine Ait OTEL’in İşletmecileri İle Aralarında Olan Bir Çekişmenin Sonucunda Meydana Geldi

PES BU CHP YÖNETİCİLERİ ve TROLLERİNE: NASILDA YALANCI BİR GÜRUHSUNUZ


Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve Eşine Yapılan Saldırıyı Kınıyorum. Başkan ve Eşine Geçmiş Olsun, Acil Şifalar Diliyorum.


Saldırı Yeşilova Belediyesine Ait OTEL’in İşletmecileri İle Aralarında Olan Bir Çekişmenin Sonucunda Meydana Geldiği Bilindiği Halde SALDA GÖLÜNE Bağlanması, Kum Alınmasına Bağlanması Tam Bir Sahtekarlık, Düzenbazlık, Hilekarlık Olarak Ortaya Çıkmıştır. Otel’in İşletmecilerini Çıkarmak İsteyen Belediye Başkanına Yapılan Saldırıyı SALDA GÖLÜ İle İrtibatlandıran. CHP Genel Merkez ve Parti Üst Yönetimini Kınıyorum. Olayın Doğrusunu Açıklamaya Davet Ediyorum.

Kaş Bezirgan’da Doğa Çöplüğe Döndü: Mahalleli Tepkili Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Bezirgan Mahallesi’nde doğanın ortasına dökülen inşaat atıkları ve evsel çöpler, çevre kirliliğini alarm verici boyuta taşıdı. Mahalle sakinleri acil temizlik ve caydırıcı ceza istiyor.
Dev projeler bir yanda, dereboğazı’nda can pazarı diğer yanda İstanbul’daki mega ulaşım projeleri umut verirken, Karacaören Barajı mevkiinde yaşanan son tır kazası Dereboğazı Yolu’nun kaderine terk edildiği eleştirilerini yeniden gündeme taşıdı.
Türkiye’nin En Pahalı Şehirler ListesineAntalya Burdur ve Isparta’da Girdi Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre Türkiye’nin en pahalı şehirleri listesi belli oldu. Açıklanan verilere göre, Antalya Burdur Isparta da en pahalı şehirler arasına girerek dikkat çekti.
Dereboğazı’nda Can Kurtuldu, Milyonluk Arabalar Gitti İki tırın kafa kafaya çarpıştığı kazada sevindiren gelişme can kaybının yaşanmaması oldu. Ancak tırlarda taşınan milyonluk lüks araçlar ağır hasar görürken, kazanın bilançosu büyük maddi zararla sonuçlandı.
İlk İftar Sofraları İçin 10 Küçükbaş Hayvan Desteği Aranıyor Isparta Yardım Gönüllüleri Derneği, Ramazan ayının ilk iftar sofralarında ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlattı.