Şarkikaraağaç meslek yüksekokulu’na yeni müdür ataması

Şarkikaraağaç meslek yüksekokulu’na yeni müdür ataması


Eğitim 27.01.2025 00:29:00 0
Şarkikaraağaç meslek yüksekokulu’na yeni müdür ataması

Isparta ISUBÜ Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu’nda yönetim değişikliği yaşandı. Öğretim Görevlisi Murat Süleyman Çankaya, okulun yeni müdürü olarak görevlendirildi. Çankaya, görevine başlamak üzere Şarkikaraağaç MYO Müdürlüğü’ne atanırken, mevcut Müdür Şakir Aksöz ise Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne atandı.

Yeni müdürün atanmasıyla ilgili olarak üniversite yetkilileri, okulun eğitim kalitesini ve öğrenci memnuniyetini artırmaya yönelik yeni projeler üzerinde çalışacaklarını belirtti. Öğrenciler ve akademik personel, yeni yönetimin okula katacağı yenilikleri heyecanla bekliyor.

Bu atama, Şarkikaraağaç MYO’nun daha güçlü bir eğitim kadrosuna sahip olmasını sağlayacak gibi görünüyor.

Davraz’a ilk kar düştü, sezon umudu yeşerdi Sezonun ilk karıyla beyaza bürünen Davraz Kayak Merkezi’nde heyecan arttı. Kar kalınlığının artması halinde işletmeler sezonu planlanandan erken açmayı hedefliyor.
Kepez’de kaçak sigara operasyonu Jandarma ekipleri Kepez’de düzenlediği operasyonda 1.660 elektronik sigara ve 7.500 paket kaçak sigara ele geçirirken, 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Türel ve AK Parti Kadrosu ADGİAD Genel Kurulu’nda Birlik Mesajı Verdi Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği’nin 9. Olağan Genel Kurulu, Menderes Türel, İl Başkanı Ali Çetin ve milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşti.
DMM’den Antalya Pil Fabrikası Arazisi Açıklaması: “İddialar Gerçeği Yansıtmıyor” Cumhurbaşkanlığı DMM, Antalya’daki MKE Pil Fabrikası arazisinin siyasi gerekçeyle geri istendiği iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.
Uluborlu Turizmine Yeni Adım Isparta Uluborlu Belediyesi, ilçenin tarihi ve doğal zenginliklerini öne çıkaracak yürüyüş rotası projesi için BAKA’da toplantı gerçekleştirdi.