ŞARKİKARAAĞAÇ'TA FESTİVAL COŞKUSU DEVAM EDİYOR

Şarkikaraağaç ilçesinin geleneksel festivali Helva Bayramı Kültür ve Sanat Festivali renkli görüntülerle devam ediyor.


Kültür 20.07.2024 23:44:00 0
ŞARKİKARAAĞAÇ

Isparta Şarkikaraağaç ilçesinin geleneksel festivali Helva Bayramı Kültür ve Sanat Festivali renkli görüntülerle devam ediyor.

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Ali Göçer'in talimatlarıyla bu yıl ilçenin en önemli Kültürel değerlerinden olan Helva Bayramı, Helva Kazanı ateşinin yakılmasıyla başladı.

 Festival açılışına Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, İl Protokolü Şarkikaraağaç Kaymakamı Emre Arslan, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Ali Göçer, İl Genel Meclis Üyeleri Niyazi Karadem, Fatih Demirtaş, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Karanfil, Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan, Çiçekpınar Belediye Başkanı Metin Akbulut, Kamu kurum ve kuruluş amirleri, Festivalimize katılan Halk Dansları toplulukları, Isparta Belediyesi Mehteran ekibi,Sünnet Çocuklarımız ve aileleri,Siyasi Parti temsilcileri ve bir çok vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Program Atatürk mozalesine Festival Çelenginin konulması Protokol konuşmalarının ardında Protokol üyelerinin Helva Kazanı ateşini yakmasıyla devam etti. Geleneksel tadımız olan Helva misafirlere takdim edildi. Kortej yürüyüşle Konser alanına geçildi.

Festival coşkusu aralıksız devam ediyor. Çok sayıda sanatçı festivale renk katıyor. Festivalin bu akşam ki konuğu ünlü Rak grubu Zakkum sahne alacak. Konser dışında sergilere gelen Şarkikaraağaç'lılar alışveriş yaparak, yöresel yemekleri tatma imkanı buluyorlar.

Bir 6 kişi görseli olabilir
Bir 16 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 8 kişi, dirndl ve yazı görseli olabilir
Bir 4 kişi görseli olabilir
Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 2 kişi, hoparlör, klarnet, keman ve kalabalık görseli olabilir
Bir 5 kişi görseli olabilir

Hayriye teyze Gürsu Armudu ile girişimci oldu... Aracısız pazarlıyor Hayriye teyze Gürsu Armudu ile girişimci oldu... Aracısız pazarlıyor
Bakırköy Belediyesi’nin kış spor okulları kayıtları devam ediyor Bakırköy Belediyesi’nin kış spor okulları kayıtları devam ediyor
Çılgın Sayısal'da bir talihli daha ekstra kazandı Çılgın Sayısal'da bir talihli daha ekstra kazandı
Osmangazi Belediyesi Ata Posteri dağıtıyor Osmangazi Belediyesi Ata Posteri dağıtıyor
TOFAŞ FIBA Europe Cup’ta B. Löwen Braunschweıg’i ağırlıyor TOFAŞ FIBA Europe Cup’ta B. Löwen Braunschweıg’i ağırlıyor