Şarkikaraağaç’ta TOKİ projesi başlıyor

Isparta Şarkikaraağaç ilçesinde uzun süredir beklenen TOKİ projesi hayata geçiriliyor.


Siyaset 3.02.2025 17:02:00 0
Şarkikaraağaç’ta TOKİ projesi başlıyor

Isparta Şarkikaraağaç ilçesinde uzun süredir beklenen TOKİ projesi hayata geçiriliyor. Çaltı Köyü yakınlarında planlanan projeyle ilgili gerekli görüşmeler tamamlanarak belirlenen arazide inşa süreci başlatılacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Ali Göçer, projenin ilçeye büyük katkı sağlayacağını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Göçer, "Bu projenin hayata geçirilmesinde büyük emekleri olan TOKİ Başkanımız Sayın Mustafa Levent Sungur’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkür ediyorum. Bu sürecin başından sonuna kadar takipçisi ve destekçisi olan AK Parti Isparta Milletvekilimiz Sayın Osman Zabun’a ilçem ve şahsım adına ayrıca teşekkür ediyorum. İlçemizin gelişimine katkı sağlayacak önemli bir adım olacaktır." dedi.

Şarkikaraağaç halkının konut ihtiyacını karşılamaya yönelik hazırlanan bu projenin, vatandaşlar için büyük bir fırsat sunarken, ilçenin ekonomik ve sosyal gelişimine de katkı sağlaması bekleniyor. Projenin detayları ve başvuru süreciyle ilgili bilgilerin ilerleyen günlerde TOKİ tarafından duyurulması bekleniyor.

harita görseli olabilir
“Davraz, En Güvenli Kayak Merkezi Olma Özelliğini Güçlendiriyor” Davraz Kayak Merkezi Genel Koordinatörü Kubilay Oktay Başyiğit, yüksek rakımı, güçlü konaklama altyapısı, devlet onaylı kamp merkezi kimliği ve en zorlu hava şartlarında dahi üst düzey güvenlik önlemleriyle Davraz’ın Türkiye’nin e
AK Parti'de 108 başkan değişti AK Parti Teşkilat İşleri Başkanlığı, şubat ayında gerçekleştirilen 8. Olağan Kongre’den bu yana teşkilat yapılanmasında dikkat çekici bir değişim sürecine imza attı.
Davraz Kayak merkezinde yeni ücret tarifesi duyuruldu Türkiye'de Isparta’nın önemli kış turizm noktalarından biri olan Davraz Kayak Merkezi, 2025–2026 kış sezonu için geçerli olacak bilet ve otopark ücretlerini açıkladı.
İnek Sütü Toplama Azaldı, Ürün Çeşitliliği Arttı Ticari süt işletmelerince Ekim ayında toplanan inek sütü miktarı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,2 düşerken, yoğurt ile ayran-kefir üretiminde artış yaşandı.
Tavuk eti üretimi artarken yumurta azaldı Ekim 2025’te tavuk eti üretimi yüzde 8,7 artışla 247 bin 392 tona yükselirken, tavuk yumurtası üretimi yüzde 3,9 düşüşle 1,81 milyar adet olarak gerçekleşti. Ocak–Ekim döneminde ise et üretimindeki artış sürerken, yumurta üretimin