Serik'te feci Kaza: 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Serik'te feci Kaza: 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti


Siyaset 9.01.2025 19:05:00 0
Serik

Antalya Serik ilçesinde, Belek-Kadriye turizm yolunda meydana gelen trafik kazasında 16 yaşındaki Mesut Umut Miş hayatını kaybetti. Öğle saatlerinde gerçekleşen kazada, sürücüsü henüz belirlenemeyen 07 AAL 110 plakalı kamyonet ile Miş'in kullandığı 07 BTA 035 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Motosikletin sürücüsü Mesut Umut Miş ile yolcu olarak bulunan Mustafa A., ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak, Miş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Genç Miş'in cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Okuldan Evine Dönüyordu

Kazada hayatını kaybeden Miş’in okul çıkışı arkadaşıyla birlikte motosikletle evine dönerken kazaya karıştığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak kamyonet sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Serik'teki bu üzücü kaza, çevredeki vatandaşlar tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Yetkililer, kazanın detaylarını araştırmaya devam ediyor.

Böcek Sağlık sorunları nedeniyle tutuksuz mu yargılanacak? Tutuklu bulunan Muhittin Böcek, son duruşmada sağlık nedenleriyle tutuksuz yargılanma talebinde bulundu. Sağlık raporları dosyaya eklendi.
Kepez’de bayram öncesi tatlıcılara sıkı denetim Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan bayram öncesinde ilçe genelindeki tatlı üretimi ve satışı yapan işletmelere yönelik kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. Hijyen, ürün kalitesi ve fiyat etiketi kontrolleri titizl
ABB davasındaki tutuksuz sanıklar hakim karşısında Antalya Büyükşehir Belediyesi’ndeki “Rüşvet ve Yolsuzluk” Davasında Tutuksuz Sanıklar Hakim Karşısında
“Vatan için canını verenlerin emanetine saygı, milletin en kıymetli borcudur” Vali Erin, Şehitleri Anma Günü’nde şehit yakınları ve gazilerle buluşarak, "Sizler bizlere vatanımızın en kıymetli emanetisiniz" dedi. Ziyaret, hem duygusal hem de onurlu anlara sahne oldu.
İlker Arslan ve Fazlı Ateş tahilye oldu Antalya'da Rüşvet ve yolsuzluk davasında eski İl Emniyet Müdürü İlker Arslan hakkında tahliye kararı çıktı. Beklenen karar sonrası Arslan’ın emniyetteki görevine dönüp dönmeyeceği merak konusu olurken, iş insanı Fazlı Ateş...