“Sesler ve Renkler” Artvin'de sanatseverlerle buluşuyor

“Sesler ve Renkler” Artvin'de sanatseverlerle buluşuyor


Gündem 10.06.2025 13:47:30 0
“Sesler ve Renkler” Artvin

Beyoğlu Klasik Türk Musikisi Derneği, Türk Sanat Müziği’nin zarafetini ve Anadolu’nun köklü ezgilerini Artvin’e taşıyor.

Bayram SARAYOĞLU / ARTVİN (İGFA) - “İstanbul’dan Artvin’e: Sesler ve Renkler” adlı konser programı, 14 Haziran Cumartesi günü saat 19.30’da Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak.

Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserleri ile Artvin yöresine ait otantik ezgilerin bir araya geleceği bu özel gecede, dinleyiciler hem İstanbul’un klasik tınılarına hem de Artvin’in doğal dokusunu yansıtan melodilere tanıklık edecek.

Konser, geçmişten günümüze uzanan bir musiki yolculuğu sunarken, Anadolu’nun kültürel zenginliğini sahneye taşıyacak.

Sanatseverlerin ücretsiz olarak katılım sağlayabileceği bu etkinlik, müzikseverleri gönül tellerini titretecek ezgilerle dolu unutulmaz bir akşam yaşamaya davet ediyor.

Meram kütüphaneleri sınav öncesi öğrencilerin gözdesi Meram kütüphaneleri sınav öncesi öğrencilerin gözdesi
Midyat Bağlar'a yeni sosyal tesis Midyat Bağlar'a yeni sosyal tesis
Muğla'da Milas Kültür Merkezi’nin yüzde 77’si tamamlandı Muğla'da Milas Kültür Merkezi’nin yüzde 77’si tamamlandı
KAAN'dan tarihi ihracat başarısı... Endonezya'ya 48 adet uçak satışı KAAN'dan tarihi ihracat başarısı... Endonezya'ya 48 adet uçak satışı
Efes Selçuk’ta bayram sonrası temizlik seferberliği Efes Selçuk’ta bayram sonrası temizlik seferberliği