Gündem

Gündem Haberleri

Siirtli AK Gençlerden basın turu

AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe ve yönetim kurulu üyeleri, basın kuruluşlarını ziyaret etti.


Gündem 10.02.2021 16:30:00 0
Siirtli AK Gençlerden basın turu

SİİRT (İGFA) - AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe, kentteki basın kuruluşlarını ziyaret ederek, 17 Şubatta yapılacak AK Parti Gençlik Kolları kongresine ilişkin bilgi verdi.

Basının öneri ve eleştirilerini dikkate aldıklarını dile getiren Efe, "Yakın zaman önce AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkanlığına getirildik. Benden önce görev yapan tüm başkanlara teşekkür ediyorum. Devraldığım bayrağı daha da ileriye taşımak için büyük bir gayretle çalışacağım. ilimizin sorunlarını da ele alarak el birliğiyle ne yapabileceğimizi görüştük" dedi.

 


Böyle giderse Isparta'nın Eğirdir Gölü'nden su alabileceği alan kalmıyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye olarak gölden yılda sadece 13 milyon met...
Güçlü bir millet, güçlü bir aileden oluşur Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü, 15-21 Mayıs Uluslararası Aile Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Güçlü ya...
Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.