Siirtte teröristlerin cephanesine baskın

Siirt’in Pervari ilçesinde düzenlenen operasyonlarda, terör örgütü mensuplarına ait mühimmat ele geçirildi.


Gündem 25.02.2021 15:00:00 0
Siirtte teröristlerin cephanesine baskın

SİİRT (İGFA) - Siirt Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan titiz ve planlı istihbarı çalışmalar neticesinde Pervari ilçesi Gökbudak köyü bölgesinde operasyon gerçekleştirildiğini belirtti.

Açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Pervari ilçesi Gökbudak köyü bölgesinde icra edilen Eren-6 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Aydoğan 2021-28 operasyonu kapsamında yapılan arazi taraması faaliyeti sonucunda bir adet 7.62 milimetre çapında uzun namlulu silah ve şarjörü, bir adet AK-47 makineli tüfek ve şarjörü, bir adet 7.62 milimetre çapında tabanca, 71 adet fişek, bir adet savunma el bombası ile birlikte çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili adli makamlarca soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Abdullah Erin ilk iftarda şehit aileleri ve gazilerle buluştu Isparta Valisi Abdullah Erin, Ramazan ayının ilk iftarında şehit aileleri ve gazilerle aynı sofrada bir araya gelerek, “Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak en büyük sorumluluğumuzdur” mesajını verdi.
Serik’te ev yangını: 84 yaşındaki kadın hayatını kaybetti Antalya Serik’te çıkan ev yangınında 84 yaşındaki Hasibe Büyükdemir yaşamını yitirdi.
Burdur valisi Bilgihan aile ziyaretlerini sürdürüyor Vli Tülay Baydar Bilgihan, aile ziyaretleri kapsamında Demir, Uysal ve Gümüş ailelerini ziyaret ederek Kışla Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi; talep ve önerileri dinledi.
Rumeli Tatlıcısı’ndan Ramazan’a Lezzetli Başlangıç Isparta’nın gözde tatlıcısı Rumeli Tatlıcısı, tropikal meyveli ve orman meyveli güllaç çeşitleri başta olmak üzere özel tatlarıyla Ramazan ayına iddialı bir giriş yaptı.
Beyaz Ekmekte Yeni Dönem: En Az Yüzde 70 Tam Buğday Şartı Geliyor Tarım ve Orman Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı destekli kampanya kapsamında ekmekte yeni dönem başlıyor; üretimde en az yüzde 70 tam buğday unu kullanılması hedeflenirken uygulama önce kamu yemekhanelerinde başlayacak...