Sivas Belediyesi basketbol ve voleybol kulübü kuruluyor

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, şehirde basketbol, voleybol ve güreş kulüpleri kuracaklarını söyledi.


Gündem 16.02.2021 15:30:00 0
Sivas Belediyesi basketbol ve voleybol kulübü kuruluyor

SİVAS (İGFA) - Başta ata sporu güreş olmak üzere voleybol ve basketbol alanında yeni kulüpler kuracaklarını söyleyen Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin; “Pandemiden dolayı bazı çalışmaları aktif hale getiremedik ama inşallah bunlar bitecek yada bizde gerekli tedbirleri alarak bu alanlarda olacağız” dedi.

Bilgin, Sivas Belediyespor adı altında yeni kulüplerin kurulacağı yönünde talimat verdiğini dile getirerek, “ Arkadaşlar şu anda çalışıyor. Kadın ve erkek voleybol ile basketbol kulüpleri kuruyoruz. Sivas pehlivanlar şehri diyoruz, bugün şehirde güreş kulübü yok. Güreşçilerimiz bireysel olarak başka kulüpler adına çalışıyor. Onun da talimatını verdim ve tüm kulüpler kuruldu. Pandemiden dolayı bazı çalışmaları aktif hale getiremedik ama inşallah bunlar bitecek ya da biz de gerekli tedbirleri alarak bu alanlarda olacağız” dedi..

 


Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.
Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kazakistan ve Dağıstan Cumhuriyeti’nin dansçı grupları Alanya'da Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kazakistan ve Dağıstan Cumhuriyeti’nin dansçı grupları Alanya'da
HÜDA PAR’dan Antalya Eczacı Odasına ziyaret Meslek odalarının sorunlarının tespitine yönelik başlatılan programlar kapsamında Antalya Eczacılar Odası’nı ziyaret eden HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, burada oda başkanı Uzm. Ecz. İsmail Erçin ile bir araya g
Bursa Osmangazi’de Emre Kaya rüzgarı Bursa Osmangazi’de Emre Kaya rüzgarı