Sivas Kangal İlçe Eğitim Müdürü yüreklere su serpti

Sivasa bağlı Kangal İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustaf Alkan, okulların yüz yüze eğitime hazır hale getirildiğini belirterek öğrencilerin sağlık ve emniyeti için gerekli tüm önlemlerin alındığını ifade etti.


Gündem 16.02.2021 11:30:00 0
Sivas Kangal İlçe Eğitim Müdürü yüreklere su serpti

HARUN ÜNGÖR
Sivasın Kangal İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Alkan, yüz yüze eğitim için tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, ilçe köylerinden Havuz, Alacahan, Çetinkaya ve Bektaşta okulların yüz yüze eğitime hazır hale getirildiğini belirtti.  

İlçe milli eğitim olarak tüm temel okullara temizlik malzemeleri ve maske takviyesi yapıldığını vurgulayan Alkan,velilerin gönül rahatlığı ile çocuklarını okullara gönderebileceğini söyledi.
 


ALANYA İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN GENEL TRAFİK UYGULAMASI YAPILDI ALANYA İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN GENEL TRAFİK UYGULAMASI YAPILDI
Baib: İhracatımız kesintisiz sürüyor Batı Akdeniz’den Nisan ayında gerçekleşen ihracat geçen yılın Nisan ayına göre yüzde 5,92 oranında artış gösterdi ve 220 milyon 686 bin Dolar oldu.
Kepez’in sultanlarından ilk galibiyet Bölgesel Lig Final Müsabakalarında ilk rakibi Bodrum temsilcisini 3-0 yenen Kepez’in file sultanları, 2’inci Lig’e geri dönme yolunda ilk adımını attı
Medyanın kalbi Alanya'da attı Medyanın kalbi Alanya'da attı
Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu