Sivas'ta Muzaffer Güner Futbol Turnuvası

Sivas'ta Muzaffer Güner Futbol Turnuvası


Spor 25.04.2024 07:53:06 0
Sivas

Sivas Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İlkokullar Arası Futbol Turnuvası başladı.

SİVAS (İGFA) -  Sivas'ta bu yıl merhum Nikah Memuru Muzaffer Güner'in anısına düzenlenen futbol turnuvasının başlama vuruşunu Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun yaptı.

Belediye Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvanın ilk müsabakasında Danişment Gazi İlkokulu ve Namık Kemal İlkokulu karşı karşıya geldi.

Turnuvada genç sporcular ile yakından ilgilenen Başkan Uzun, tüm okullara başarılar dileyerek finale kalan takımlara imzalı Sivasspor forması hediye edeceklerini söyledi.

Toplamda 52 okulun katıldığı turnuvada müsabakalar Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak.


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI