SMA Hastası Efraim Efe İçin Yardım Düzenleniyor

Isparta'da SMA Tip 1 kas hastası olan Efraim Efe için anlamlı bir etkinlik düzenleniyor.


Gündem 31.10.2024 00:53:00 0
SMA Hastası Efraim Efe İçin Yardım Düzenleniyor

6 Kasım 2024 tarihinde, saat 19:30'da Barida Otel Gül Balo Salonu'nda gerçekleşecek olan Kadınlar Matinesi, eğlenceli anlara sahne olurken aynı zamanda bir yardım organizasyonu olarak da dikkat çekiyor.

Etkinlikte tüm gelir, Efraim Efe'nin tedavisine katkı sağlamak amacıyla bağışlanacak. Canlı müzik, çekilişler ve eğlenceli yarışmaların yer alacağı geceye katılmak isteyenler, hem keyifli bir akşam geçirecek hem de minik Efraim Efe'nin tedavi sürecine destek olma fırsatı bulacak.

Katılım ücreti 250 TL olarak belirlenirken, bilet almak isteyenler Tuğba Hanım’a @tdemirdag Instagram hesabından veya 0 507 448 73 88 numaralı telefondan ulaşabilirler.

Hem eğlenmek hem de iyiliğe katkıda bulunmak isteyen tüm kadınları bu özel geceye davet ediyoruz. Biletlerinizi şimdiden almayı unutmayın.

Kaş’ta Tapu Skandalı: Bakanın Kayıtları İzinsiz Sorgulandı Antalya’nın Kaş ilçesinde görevli tapu teknikeri Diyar Akdağ, Adalet Bakanı’na ait tapu kayıtlarını bir kişinin ısrarıyla sorguladığını itiraf etti. Şüpheli, “Kullanıldığımı sonradan anladım” dedi.
TİMBİR Başkanvekili Cüneyd Altıparmak’tan sosyal medya şirketlerine tebligat önerisi Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Başkanvekili ve Star gazetesi yazarı Cüneyd Altıparmak, sosyal medya şirketlerine yönelik yeni bir tebligat sistemi öngören yasa teklifi taslağını kamuoyuyla paylaştı.
Jandarmanın ‘dur’ ihtarına uymayan sürücüye 425 bin TL ceza Alanya ilçesinde jandarmanın “dur” ihtarına uymayarak kaçan sürücü, kısa süren takibin ardından yakalandı. Sürücüye toplam 425 bin lira ceza kesildi.
Serik emniyetine 5 yeni araç takviyesi Serik’te İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne hibe edilen 5 araç, düzenlenen törenle hizmete alınarak asayiş çalışmalarına güç kattı.
Antalya Hali’nden 64 ülkeye dev ihracat Antalya Toptancı Hali’nden günlük 3 bin ton yaş sebze ve meyve sevk edilirken, ürünler 64 ülkeye ulaşıyor; sistem 15 bin kişiye istihdam sağlıyor.