SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOCUKLARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ

SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOCUKLARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ


Siyaset 27.04.2024 19:02:00 0
SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOCUKLARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kapsamında Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından çocuklar lunaparka götürüldü

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklar için lunapark etkinliği düzenlendi. Etkinlikte çocuklar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri eşliğinde eğlenceli vakit geçirdiler.

Bir 8 kişi, jet ski, segway, scooter ve şunu diyen bir yazı 'TEX SDEP wF' görseli olabilir

TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMUNDA YAPILAN ESERLER SAHİL BANDINA KONULDU Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu’nda yapılan 9 eser, Oba Çayı ve Tosmur Kavşağı arasındaki sahil bandına konuldu.
VALİ ÖKSÜZ'DEN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KIRBIYIK'A ZİYARET VALİ ÖKSÜZ'DEN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KIRBIYIK'A ZİYARET
ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 3 MİLYON'A YAKLAŞTI Turizm databank’ın hazırladığı Antalya Paket Tur Pazarı 2024 Raporuna göre; Antalya’ya gelen Paket Turisti sayısı yüzde 20 artarak 3 milyona yaklaştı.
AESOB'tan Başkan Böcek'e hayırlı olsun ziyareti ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 75 oda başkanı ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e ikinci dönemi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Esnafa destekleri için teşek
BELEDİYE KONUT EVLERİNİN YIKIMINA BAŞLANDI BELEDİYE KONUT EVLERİNİN YIKIMINA BAŞLANDI