Şükrü Başdeğirmen, Isparta'nın geleceği için muhtarlarla buluştu

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehrin mahalleleriyle ilgili önemli bir buluşmaya imza attı.


Gündem 8.05.2025 00:33:00 0
Şükrü Başdeğirmen, Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehrin mahalleleriyle ilgili önemli bir buluşmaya imza attı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen merkeze bağlı Gülevler, Halıkent, Vatan ve Keçeci Mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya gelerek, şehrin gelişimi için yapılan çalışmaların yanı sıra geleceğe dönük projeler hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Başdeğirmen, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Mahallelerimizin sesi olan muhtarlarımızla şehrimizin geleceğini şekillendirmek için bir araya geldik. Birlikte daha güzel yarınlar inşa edeceğiz" dedi.

7 kişi, ders çalışan insanlar ve masa görseli olabilir

5 kişi ve yazı görseli olabilir

Kar Yeniden Geliyor! 60 Şehre Kar Yağışı Uyarısı Yapıldı: Kar Yağışı Nedeniyle Sömestr Uzar mı? Meteoroloji ve AKOM’un peş peşe yaptığı uyarılara göre Türkiye genelinde sıcaklıklar hızla düşecek. 33 il bugün, 60 il ise yarın için sarı kodlu alarm verildi. İstanbul’da pazartesi günü karla karışık yağmur, salı günü hafif kar b
Kurucu İsimlerden Antalya Teşkilatına Rehberlik AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, partinin kurucu ve emektar isimleriyle bir araya gelerek Antalya teşkilatının çalışmaları ve gelecek hedeflerine ilişkin istişarelerde bulundu.
AJet filosuna 3 yeni nesil uçak daha katıldı Türkiye’nin en genç hava yolu şirketi AJet, filosunu yeni nesil, çevreci ve yüksek verimlilik sunan uçaklarla güçlendirmeye devam ediyor. Fabrika çıkışlı Boeing 737-8 MAX tipi üç uçak, ABD’den İstanbul’a getirilerek AJet filosuna
Eğirdir Gençlik Spora Milli Atama Milli Takım Badminton Antrenörü Özlem Kafadar Toğar, Eğirdir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü olarak görevine resmen başladı.
Isparta’dan müzik dünyasına yeni bir yıldız doğuyor Ev hanımlığından sahnelere uzanan yolculuğuyla dikkat çeken Fatma Daldal, ilk klibiyle hem müzik dünyasına iddialı bir giriş yaptı hem de Isparta’nın doğal ve tarihi güzelliklerini Türkiye’ye tanıttı.