Süper Cobra’lar hedefleri yok etti

Süper Cobra’lar hedefleri yok etti


Gündem 9.05.2025 18:52:55 0
Süper Cobra’lar hedefleri yok etti

DENİZKURDU-II 2025 Tatbikatı’nda Türk Deniz Kuvvetleri’ne ait AH-1W Süper Cobra helikopterleri, top, roket ve güdümlü mermi atışlarıyla hedefleri başarıyla vurdu.

ANKARA (İGFA) - Türk Deniz Kuvvetleri’nin Karadeniz, Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz’de 6-17 Mayıs 2025 tarihleri arasında gerçekleştirdiği DENİZKURDU-II 2025 Tatbikatı tüm hızıyla sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı’nın paylaşımına göre, tatbikat kapsamında AH-1W Süper Cobra helikopterleri top, roket ve güdümlü mermi atışlarıyla hedefleri tam isabetle imha etti.

120 gemi ve 85 hava aracının katıldığı tatbikat, Deniz Kuvvetleri’nin harekât kabiliyetini ve müşterek çalışma yeteneklerini sergiliyor.

Tatbikatın 17 Mayıs’ta sona ereceği öğrenildi.

Kaş'lı Balıkçılara Denizanası alarmı Antalya Körfezi’nde poyraz ve ters akıntı etkisiyle ağlara dolanan 10 kiloya kadar dev denizanaları, balıkçılara zor anlar yaşatıyor. Uzmanlar, çocukların temastan kaçınması gerektiğini vurguluyor.
Genç müzisyen falezlerden düşerek hayatını kaybetti Antalya’da genç müzisyen Gizem İşken, falezlerden düşerek yaşamını yitirdi. Polis ve deniz ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı.
Varollar Ailesi ve Taşkapı köylüleri iftarda buluştu Burdur Merkez Taşkapı Köyü’nde faaliyet gösteren Varollar Serenler Tepesi işletmecisi Baki Varol, 15 Mart 2026 Pazar günü düzenlenen iftar programında ailesi, köylüler ve Burdur protokolü ile bir araya geldi.
Filenin küçük yıldızları sahne aldı: Şampiyon Eğirdir 1923 SK! Isparta’da düzenlenen Küçük Kızlar Kulüpler Voleybol İl Birinciliği turnuvası, oynanan son maçların ardından görkemli bir finalle tamamlandı. Sporun birleştirici ruhunun ve rekabetin en güzel örneklerinin sergilendiği turnuvada, E
Burdur'da Play-Off'lar başlıyor! Hentbol Kadınlar 1. Ligi Play-Off müsabakaları 15-16-17 Mart tarihlerinde Burdur'da oynanacak. Süper Lig yolunda kritik mücadeleler iki grupta yapılacak.