Sütçüler’de Festival Heyecanı Başlıyor

Isparta’nın doğal güzellikleriyle öne çıkan Yeşil İlçesi Sütçüler, geleneksel Dut ve Pekmez Festivalinin bu yıl 32’ncisini kutlamaya hazırlanıyor.


Kültür 8.05.2025 01:07:00 0
Sütçüler’de Festival Heyecanı Başlıyor

Sütçüler İlçesinin en köklü etkinliklerinden biri olan festival, bölgenin kültürel mirasını yaşatmak ve tanıtmak amacıyla her yıl büyük bir coşkuyla düzenleniyor.

Sütçüler Belediyesi öncülüğünde gerçekleşecek festivalde; yerel üreticilerin hazırladığı doğal dut pekmezleri ziyaretçilere sunulacak, yöresel lezzetler tanıtılacak ve halk oyunları ile konserler gibi çeşitli etkinliklerle şenlik havası 

Festival sayesinde ilçeye hem yurt içinden hem de çevre illerden çok sayıda misafirin gelmesi bekleniyor.

Isparta'dan Şam'a gönül sofrası Isparta Belediyesi Suriye'nin başkenti Şam'da Türkmen nüfusun yoğun olarak yaşadığı Tadamon Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programında Ramazan’ın manevi ruhu yaşatıldı, kardeşlik, birl
Araç İçinde Vurulmuş Halde Ölü Bulundu Burdur’un Gölhisar ilçesine bağlı Karapınar Köyü Kuşdili mevkiindeki dağlık alanda 52 yaşındaki bir kişi aracında hayatını kaybetmiş halde bulundu.
Burdur’da 4 Çocuk Anneliğiyle Otobüs Şoförü! Burdur’da 4 Çocuk Anneliği ve Otobüs Şoförlüğünü Bir Arada Yürüten Kadın
Mustafa Tünay, HSK Genel Sekreter Yardımcısı Oldu Mustafa Tünay, HSK Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı. Isparta Adliyesi’nden HSK’ye kritik görev transferi gerçekleşti.
Isparta’da zekât ve bağış çağrısı: Diyanet Vakfı iletişim ve hesap bilgilerini paylaştı Türkiye Diyanet Vakfı, Isparta’da ihtiyaç sahipleri ve yetim aileler için zekât ve bağış çağrısı yaptı; vatandaşlar iletişim ve hesap bilgileri üzerinden destek verebilecek.