Yaşam

Yaşam Haberleri

TBMM'DE GÜL KOKUSU


Yaşam 23.06.2020 16:56:00 0
TBMM

Türkiye Büyük Millet Meclisi kulisleri dün güllerle donatıldı. Masalara gül yaprakları serildi. Gül kokularının sırrı bir süre sonra ortaya çıktı. AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, gül hasadı dolayısıyla tüm Meclis’e çuvallarla gül yaprakları dağıttırdı. Önce muhalefet ardından iktidar kulisine gül kokuları yayıldı. Geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gül üreticilerinin sorunlarını gündeme taşıması ve fiyatla ilgili eleştirileri gündeme getirmesi üzerine AK Partili Özel, memleketteki Isparta ve gül hasadı konusunda gündem dışı söz aldı. Konuşmanın hemen öncesinde de kulisler gül yapraklarıyla donatıldı.

Antalya’da rüşvet ve yolsuzluk davasında ilk duruşma yarın Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk iddialarıyla açılan davada yargılama süreci başlıyor. Aralarında eski büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek’in de bulunduğu 5’i tutuklu toplam 41 sanık, yarın görülecek ilk duruşmada hakim
Bakan Uraloğlu’ndan Dereboğazı yolu müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Isparta ziyaretinde önemli ulaşım projeleri gündeme geldi. Dereboğazı yolu için müjde veren Bakan Uraloğlu, şehir hastanesi kavşağı ve yeni açılan ulaşım projeleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.
Kaş–Kumluca arasında fırtına uyarısı Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın Kaş ile Kumluca ilçeleri arasındaki kıyı kesimi için fırtına uyarısında bulundu.
ITSO’dan Bakan Uraloğlu’na 5 Maddelik "Ulaşım" Dosyası Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, kenti ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Isparta’nın ulaşım sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren kapsamlı bir dosya takdim etti. Dosyada, Sabiha
Kaş–Kumluca arasında fırtına uyarısı: Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın Kaş ile Kumluca ilçeleri arasındaki kıyı kesimi için fırtına uyarısında bulundu.