Gündem

Gündem Haberleri

TBMM, yoğun mesai ile başlıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi, yeni yasama yılına yoğun mesai ile başlıyor.


Gündem 5.10.2021 12:30:00 0
TBMM, yoğun mesai ile başlıyor

ANKARA (İGFA) - Yeni yasama yılı ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'ni önemli gündem başlıkları bekliyor.

AK Parti`nin sunduğu 64 maddelik vergi paketi Plan ve Bütçe Komisyonu`nda görüşülecek. Teklife göre, 850 bin civarında küçük esnaf gelir vergisinden muaf tutulacak.

Çiftçilerin tarım desteği ödemelerinden vergi kesilmeyecek. İnternetten para kazananlardan yüzde 15 oranında stopaj yoluyla vergi alınacak.

Dezenformasyonla mücadele amacıyla sosyal medya düzenlemesinin Meclis`e sunulması bekleniyor.

Spor kulüpleri yasası için de hazırlıklar sürüyor.


TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMUNDA YAPILAN ESERLER SAHİL BANDINA KONULDU Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu’nda yapılan 9 eser, Oba Çayı ve Tosmur Kavşağı arasındaki sahil bandına konuldu.
VALİ ÖKSÜZ'DEN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KIRBIYIK'A ZİYARET VALİ ÖKSÜZ'DEN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KIRBIYIK'A ZİYARET
ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 3 MİLYON'A YAKLAŞTI Turizm databank’ın hazırladığı Antalya Paket Tur Pazarı 2024 Raporuna göre; Antalya’ya gelen Paket Turisti sayısı yüzde 20 artarak 3 milyona yaklaştı.
AESOB'tan Başkan Böcek'e hayırlı olsun ziyareti ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 75 oda başkanı ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e ikinci dönemi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Esnafa destekleri için teşek
BELEDİYE KONUT EVLERİNİN YIKIMINA BAŞLANDI BELEDİYE KONUT EVLERİNİN YIKIMINA BAŞLANDI