TikTok fenomeni Ece Ronaydan Yasemin Erbile ağır sözler


Gündem 24.10.2021 18:30:00 0
TikTok fenomeni Ece Ronaydan Yasemin Erbile ağır sözler

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile Ece Ronay arasındaki kavgaya Erbilin kızı Yasmin Erbil de dahil oldu. Erbilin "TikTokta ünlü olan biri, prim vermek istemiyorum" sözlerine Ece Ronaydan sert cevap geldi.

İSTANBUL (İGFA) - TikTok fenomeni Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'in kendisiyle ilgili söylediği sözler sonrasında adeta çileden çıktı. Ece Ronay Instagram hikayesinde yaptığı paylaşımla Yasmin Erbil'e oldukça sert sözler söyledi.

Yasak Elma dizisinde rol almaya başlayan Yasmin Erbil Ronay'ı hedef aldı ve "TikTok'ta ünlü olan biri, prim vermek istemiyorum. Babamın yanındayım" dedi.

Bu açıklamayı duyan Ronay ise, Yasmin Erbil'e sert sözlerle yanıt verdi. Ronay açıklamasında "Sen ezmeye çalışıyor olabilirsin ama baban salya sümük peşimde koşuyordu. Senin baban benle uğraşamadı bence sen hiç bulaşma" dedi.

Instagram hesabından da, "Hadi yine iyisin sayemde magazincilere para dağıtmadan ve babanın ricası olmadan röportajını almışlar hahahahahha" yorumunda bulundu.


2024 yılı Gençlik Kampları Ulusal Kamp Dönemi Başvuruları Başladı! Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde, 2002’den bu yana binlerce gence kapılarını açan, yaz, kış ve tematik kamplar olarak Ulusal Kamp Dönemi...
Ülkü’de Bilim Ve Bahar Şenliği Isparta Ülkü İlkokulu tarafından düzenlenen Bilim ve Bahar Şenliğinde öğrenciler bilim standı ve okul kermesi ile güzel bir gün geçirdiler.
Öğrenciler Eğirdir gölü kıyılarında çevre temizliği yaptı Öğrenciler Eğirdir gölü kıyılarında çevre temizliği yaptı
TCG GEDİZ- TCG BANDIRMA FIRKATEYNLERİ İLE ALANYA TCSG 92. SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETE AÇILIYOR TCG GEDİZ- TCG BANDIRMA FIRKATEYNLERİ İLE ALANYA TCSG 92. SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETE AÇILIYOR
ANTALYA GENÇLİK MERKEZİ PEHLİVANLARI ER MEYDANLARINDA BİZDE VARIZ DEDİLER ANTALYA GENÇLİK MERKEZİ PEHLİVANLARI ER MEYDANLARINDA BİZDE VARIZ DEDİLER