TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa'dan bayram mesajı

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Dr. Basa mesajında, bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesi dileğinde bulundu.


Gündem 30.03.2025 16:06:00 0
TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Dr. Süleyman Basa, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve bereket dolu bir bayram geçirmenizi dilerim. Gönlünüzden geçen tüm güzellikler hayatınıza yansısın. Bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesi dileğiyle… Mutlu Bayramlar!"

Timbir-6

Şehrin buluşma noktası meydanı AVM Şehrin buluşma noktası meydanı AVM
Balıkesir Büyükşehir'nin üst yapı çalışması sürüyor Balıkesir Büyükşehir'nin üst yapı çalışması sürüyor
Balıkesir Erdek’te bozuk yol kalmayacak Balıkesir Erdek’te bozuk yol kalmayacak
Antalya Alanya karayolu resmi gazetede Antalya-Alanya Otoyolu (Serik ile Alanya arası) ve bağlantı yolları projesi kapsamında bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, 30 Mart 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı.
Nancy Atakan’ın sergisi “Beni Yok Etme” İMALAT-HANE’de Nancy Atakan’ın sergisi “Beni Yok Etme” İMALAT-HANE’de